Delta Air Lines Premium Select-kabine. (Foto: Delta Air Lines)

Ny serviceklasse på Deltas Europa-ruter

Delta Air Lines vil fra 2021 kunne tilbyde Premium Select-sæder på alle sine widebody-fly mellem USA og Europa.

Premium Select er navnet på Delta Air Lines nye mellemklasse, som selskabet introducerede sidste år på sine nye Airbus A350-900 fly.

Det er en serviceklasse mellem business class og eonomy i stil med den Premium Economy-klasse, som mange europæiske – og enkelte amerikanske – selskaber tilbyder.

Premium Select tilbydes i øjeblikket på Deltas A350-ruter fra USA til en række destinationer i Asien samt på A350-ruten fra Detroit til Amsterdam.

Herudover findes serviceklassen på enkelte af Deltas internationale ruter med Boeing B757-200-fly – heriblandt på ruterne fra Minneapolis/St. Paul og New York JFK til Keflavik i Island, hvor klassen blev indført i foråret som den øverste klasse på narrowbody-flyene.

Opgradering af widebody-fly
Nu begynder Delta imidlertid at introducere Premium Select på flere af sine ruter til Europa, og i løbet af 2021 vil Delta tilbyde klassen på alle sine flyvninger til Europa med widebody-fly.

Det sagde Delta Air Lines formand, Glen Hauenstein, i forbindelse med præsentationen af selskabets regnskab for andet kvartal.

Opgradering af kabiner
Udrulningen af den nye serviceklasse sker i takt med, at selskabet opgraderer kabinerne i sine øvrige widebody-fly.

På Premium Select får passagererne blandt andet mere benplads og sæder, der kan lænes længere tilbage, end på economy. Herudover er der større tv-skærme, opgraderede måltider og andre fordele.

Sommerrute til København
Delta Air Lines flyver i sommermånederne dagligt mellem New York JFK-lufthavnen og Københavns Lufthavn. Denne sommer betjener Delta ruten med Boeing 767-300 widebody-fly med plads til 225 passagerer. De tidligere år har selskabet fløjet med et miks af Boeing 757-200-fly og Boeing 767-300-fly.

Deltas sommerrute til København er en del af flyselskabets partnerskab med Air France og KLM. Delta-passagerer til København har således mulighed for at kombinere med Deltas forbindelser til de to europæiske flyselskabers baser i henholdsvis Paris Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol.

Til Paris og Amsterdam benytter Delta flere forskellige flytyper – heriblandt Boeing 777-200 og Airbus A330-300.

Relaterede artikler:

Fremragende service og mad på Delta One

Delta opgraderer service på CPH-sommerrute

Endnu en sæson med usikkerhed om Delta-flytype