EasyJet-fly foran CPH GO-fingeren i Københavns Lufthavn. (Foto: Arne V. Petersen / Københavns Lufthavn)

Nyt femårigt samarbejde med easyJet i København

Copenhagen Flight Services vil også i de næste fem år levere ground handling til easyJet i Københavns Lufthavn. De to parter har allerede arbejdet sammen i 10 år.

Det britiske lavprisflyselskab easyJet fortsætter samarbejdet med Copenhagen Flight Services (CFS).

Copenhagen Flight Services, der er datterselskab til Aviator Airport Alliance, har vundet kontrakten på at levere ground handling-tjenester til easyJet i Københavns Lufthavn. Der vil blive leveret komplet ground handling med alt lige fra check-in, push-back og de-icing-tjenester.

EasyJet har gennem de sidste 10 år benyttet Copenhagen Flight Services, og den nye kontrakt forlænger samarbejdet i yderligere fem år.

”I sådanne turbulente tider er stærke og pålidelige partnerskaber af største betydning. Vi er glade for, at easyJet besluttede at fortsætte samarbejdet med os og valgte Copenhagen Flights Services som deres ground handling-selskab i Københavns Lufthavn. Vi er sikre på, at vores fleksible tjenester af høj kvalitet vil imødekomme ethvert easyJet-behov for ground handling og de-icing,” siger Linus Olofsson, stationschef hos Copenhagen Flight Services.

”En spændende udvikling”
Jo Alex Tanem, koncernchef i Aviator Airport Alliance, er glad for, at det stærke partnerskab med easyJet fortsætter i Københavns Lufthavn.

”I løbet af de ti år, vi har arbejdet sammen, var vi i stand til at opretholde et godt forhold, der var fokuseret på gensidige forretningsfordele. Vi har tillid til, at denne fornyelse vil give begge virksomheder mulighed for at vokse og trives yderligere,” siger han.

Copenhagen Flight Services opererer kun i Københavns Lufthavns lavprisfinger, CPH Go, hvor easyJet, Ryanair og Wizz Air holder til. EasyJet ser frem til fortsat at få leveret tjenester af det danske handlingselskab.

”I årenes løb har CFS været en pålidelig og yderst professionel partner, så fortsættelsen af ​​aftalen er en spændende udvikling. Vi håber at kunne arbejde sammen i mange år fremover,” lyder det i fællesskab fra Valerie Germanon, chef for jordoperationer, og Paul Butler, regional drift- og kontraktdirektør, hos easyJet.

Tidligere ejer overtog Aviator i Danmark
Aviator Airport Services Denmark A/S, der leverer ground handling til en lang række flyselskaber i CPH, blev 21. december 2020 taget under konkursbehandling.

Kurator Morten Hans Jakobsen fra Gorissen Federspiel arbejdede ihærdigt på at finde en løsning, så arbejdspladsen for 200 personer kunne reddes. På årets sidste dag blev der indgået en aftale med de tidligere ejere, Aviator Airport Alliance, om at overtage boet. Virksomhedens aktiviteter kunne dermed videreføres, og 150 arbejdspladser blev sikret.

Dermed står Aviator Airport Alliance som ejer af både Copenhagen Flight Services og Aviator Airport Services Denmark A/S, der op til konkursbehandlingen havde omkring 20 kunder i CPH.

 

Relaterede artikler:

Fremtiden sikret for Aviator i Københavns Lufthavn

Aviator indgiver begæring om rekonstruktion

Aviator: Vi har forsvarligt likviditetsberedskab