Online check-in hos Cimber Sterling

Cimber Sterling forbedrer sit produkt ved at tilbyde online check-in på dansk indenrigs og til Skandinavien.

Der var i går gode nyhederfra hårdt trængte Cimber Sterling. Selskabet kan nu tilbyde sine danske indenrigskunder samt rejsende til Skandinavien og Newcastle muligheden for at foretage check-in hjemmefra.

Den nye service er allerede trådt ikraft og betyder, at rejsende med Cimber Sterling vil kunne checke ind hjemmefra op til 22 timer før afgang – og indtil 1 time før afgang.

“Det er en væsentlig forbedring af vores produkt – især for de erhvervsrejsende, der helst bruger så lidt tid i lufthavnen som overhovedet muligt,“ siger Bjarne Rasmussen, der er salgs- og marketingdirektør i Cimber Sterling.

Cimber ATR72

Cimber Sterling styrker sit indenrigsprodukt

Det bliver muligt at foretage web check-in på alle seks danske indenrigsruter samt på ruterne fra Billund til Bergen, Stockholm og Oslo. Herudover er det også muligt at foretage check-in på ruten fra København til Newcastle.

Den nye service er ifølge Cimber Sterling en del af en større strategi, der især skal forbedre selskabets indenrigsprodukt. Cimber Sterling kunne da også i denne uge meddele, at selskabet i løbet af sommerfartplanen vil kunne tilbyde timedrift på indenrigsruterne til Karup og Aalborg med op til 11 afgange på hverdage, mens ruterne til Billund og Bornholm bliver opgraderet fra nuværende 6 til fremtidige 7 afgange.