En Boeing 777-300 fra Emirates. Foto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo

Stockholm får glæde af oprustning hos Emirates

Den svenske hovedstad er blandt de byer, der får flere afgange, oplyser Emirates. Selskabet vil også sende flere af sine A380’ere på vingerne.

Emirates oplever en stærk efterspørgsel på især fritidsrejser i takt med, at rejserestriktioner over hele verden hæves. Derfor udvider selskabet nu både sit rutenet og antallet af afgange til populære destinationer. Det kommer Stockholm til gode, hvor selskabet går fra fire til fem ugentlige afgange.

I dag betjener Emirates 115 destinationer over hele verden, og i slutningen af ​​juli vil flyselskabet have genetableret tæt på 90 procent af det netværk, man servicerede før COVID-19. Dermed kommer Emirates op på 880 ugentlige afgange mellem 124 byer.

“Vi er forpligtet til at holde Dubai, virksomheder og samfund rundt om i verden forbundet, og vi arbejder hårdt på at genopbygge vores netværk,” siger Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, koncernchef i Emirates.

“Vi er glade for den seneste udvikling, hvor mange lande er begyndt at se fremad og genåbne for internationale besøgende, og vi ser stærke tegn på opsparet rejselyst, hvor restriktionerne bliver lettet,” fortsætter han.

Tilbage i otte byer
Følgende byer betjenes igen af Emirates i løbet af juli i år: Venedig, Phuket, Nice, Orlando, Mexico City, Lyon, Malta og Miami. Selskabet vil desuden øge kapaciteten på tværs af sit netværk og udvide antallet af afgange ved at øge frekvensen med flere afgange til populære destinationer.

Emirates vil blandt andet øge antallet af afgange til en række byer i Europa, USA og Nordafrika. For juli og august gælder det udover Stockholm, som går fra fire til fem ugentlige afgange med Boeing 777-300ER, München, Düsseldorf og Hamborg samt Zürich, Wien, Prag, Madrid, Bruxelles, Lissabon, Chicago og Tunis.

Flere A380’ere skal på vingerne
Selskabet vil også øge sit Airbus A380-netværk i forbindelse med sommertrafikken og indsætte selskabets “flagskib” på ruter til 15 byer med 129 ugentlige afgange. I løbet af sommeren planlægger Emirates at aktivere over 30 af sine A380’ere for at supplere de 151 Boeing 777’ere, der allerede betjener selskabets rutenet.

Emirates genindsætter A380’eren til følgende byer i sommerperioden: Kairo, Jeddah, Amman, Guangzhou, London Heathrow, Manchester, Frankfurt, Wien, Paris, München, Moskva, New York-JFK, Los Angeles, Washington D.C. og Toronto.

Emirates flyver for øjeblikket fem gange om ugen mellem København og Dubai. Det foregår med en Boeing 777-300ER . Tidligere har selskabet brugt Airbus A380’ere til og fra København. De store fly vender dog tidligst tilbage i sommertrafikprogrammet 2022.

 

Relaterede artikler:

Emirates med gigantunderskud

Emirates: Alle A380´ere tilbage i drift i 2022

Emirates vender tilbage til København