Peter Rasmussen fra British Airways sagde farvel efter 24 år. (Foto: Privatfoto)

Stort rykind til PRexit 2017

Peter Rasmussen sagde tirsdag farvel til British Airways efter 24 år i flyselskabet, og kolleger og kunder fra rejse- og luftfartsbranchen lagde vejen forbi til receptionen.

Storbritannien er på vej ud af EU efter 44 års medlemskab, og tirsdag var det Regional Commercial Manager Peter Rasmussen ( initialer PR, red.) fra British Airways, der efter 24 år i det britiske flyselskab lavede sit eget PRexit ved en velbesøgt afskedsreception på Ascot Hotel i København.

Hovedpersonen selv blev noget overrasket, da han mødte op til sin sidste dag hos British Airways. Kollegerne i kontorerne i Jernbanegade havde i dagens anledning udsmykket lokalet med store bogstav- og talskilte, der tilsammen dannede ordet PRexit 2017.

I sin afskedstale kom Peter Rasmussen ind på de mange oplevelse, som tiden med British Airways havde givet ham, siden han startede i Milano i de tidlige 1990´ere. Det er gennem tiden blevet til lidt Athen, Tel Aviv, en del i London, men også Minneapolis og senere San Francisco. For derefter at vende tilbage til København, hvorfra karrieren stopper i det britiske IAG-selskab.

“Fede tider” i København
Peter Rasmussen lægger ikke skjul på, at han er en smule sentimental, og der har da også været et par gange på hans store afskedsturné, hvor der har været våde øjne.

“Det er en emotionel dag, og jeg har trukket det til et ‘long goodbye’ med afskedsmiddage i Madrid, Kiev og Moskva gennem januar måned, og nu afskedsreception i København,” sagde Peter Rasmussen ved reception på Ascot Hotel.

Peter Rasmussen kom i sin tale også ind på, at det var “fede tider” i København lige indtil terrorangrebet mod USA den 11. september 2001.

“Siden dette tidspunkt, har der været en konstant turn-around.”

Fremtidsplanerne for den 50-årige luftfartsmand er stadig uvisse. Peter Rasmussen og hans arbejdsgiver var i fællesskab blevet enige om at deres veje måtte skilles, da kommende struktur- og organisationsændringer ikke gav de rette udfordringer. Men der er tale om en afsked uden bitre følelser.

“Jeg er meget taknemmelig for de udfordringer som British Airways og senere Iberia og American Airlines har givet mig – dette er en lykkelig skilsmisse og jeg glæder mig til fremtiden,” lød de afsluttende ord fra den nu forhenværende chef for British Airways i Norden, Baltikum og Rusland.

 

Relaterede artikler:

Forlader British Airways efter næsten 25 år

Luftfartschef har fået tredoblet sit ansvar