Adm. direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen (Foto: Sarah Hartvigsen Juncker)

Styrket luftfartserfaring i CPH-bestyrelsen

Lars Sandahl Sørensen, der er tidligere koncerndirektør i SAS, er blevet valgt ind i bestyrelsen for Københavns Lufthavne A/S. “Han har værdifuld erfaring fra luftfarten efter sine år i SAS,” forklarer ATP.

“Jeg har lært, at man skal aldrig sige aldrig om noget som helst, men det ligger bestemt ikke i mine planer at jeg skal tilbage til luftfart igen. Det ligger i mine planer at jeg glæder mig til at afslutte rigtig godt i SAS, som jeg er og har været...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 95

1 måned

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 285

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

DKK 995

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?