Udvidet lounge-adgang for SAS-kunder

SAS-kunder med Pandion- eller Guldkort kan nu også benytte sig af SAS-lounges, når der flyves på såkaldte ‘SAS Marketing Flights’ opereret af Cimber Sterling og Skyways.

SAS har pr. 1. marts justeret reglerne for lounge-adgang for selskabets kunder. Det betyder, at rejsende med EuroBonus Gold og EuroBonus Pandion-kort fremover vil kunne benytte SAS-lounges, når der rejses med et fly opereret af Cimber Sterling eller Skyways, såfremt der flyves under SAS-flynummer påde såkaldt “Marketing Flights“.

Hidtil har adgang til SAS Business Lounges og SAS Scandinavian Lounges kun været forbeholdt EuroBonus Guld og Pandion-medlemmer rejsende på alle billettyper med SAS eller en Star Alliance-partner. Adgang til SAS Business Lounge har alle dog stadig, hvis der rejses på Business Class med SAS, en Star Alliance-partner eller anden partner.

På charter- flyvninger opereret af SAS og andre selskaber, er der stadig ikke adgang til lounges, selvom man er medlem af EuroBonus.

I hver eneste SAS-lounge findes et arbejdsområde, hvorman uforstyrret kan arbejde ved et komfortabelt skrivebord.Her er der adgant ilPC’er med højhastigheds Internet, telefoner somman gratis kan benytte til opkald via IP telefoni (SKYPE), fax og kopimaskiner.

I SAS-lounges, er der også adgang tilen lounge buffet. Maden er mere end en snack men samtidig mindre end et måltid. Buffetten består typisk af forskellige slags brød, frisk frugt og søde sager.Heruodver er der kolde drikke, te, kaffe, espresso, vin og øl.I Scandinavian Loungen i Stockholm, Oslo og København er der endvidere et varieret udvalg af spiritus.

Et stort udvalg af internationale nyhedsaviser og magasiner er også til rådighed i SAS-lounges.I udvalgte lounges (Stockholm, Oslo, København, London og Bangkok) er der yderligere et velassorteret bibliotek, som består af kvalitetsbøger inden for emner som kunst, rejser, design, fotografering og mode.