Unge under 26 år billigt til Italien

Det italienske flyselskab Alitalia tilbyder nu særlige billetter til unge under 26 år, der ønsker at rejse til Italien. Billigste returbilletter fra København starter ved 818 kroner.

Der er godt nyt for alle unge mellem 14 og 26 år, der har Italien som favoritrejsemål. Hos det italienske flyselskab Alitalia er det nemlig blevet muligt at købe særlige ungdomsbilletter, der er blevet døbt “Jump on-board.“

“Jump on-board“ konceptet tilbyder nogle særdeles favorable billetpriser og ledsagende vilkår, såfremt man falder indenfor aldergruppen. Priserne fra København til Rom, Venedig og Catania starter ved 818 kroner for en returbillet inklusive skatter.

Ungdomsbilletterne kan købes op til få dage før afgang og er samtidig fleksible. Herudover er der ingen begrænsning på maksimumophold. Den sædvanlige Alitalia-service vil være tilgængelig på disse billettyper inklusive et stykke inchecket bagage, et stykke håndbagage, fri mad og drikke ombord, sædevalg samt mulighed for at foretage check-in i lufthavnen udover mobil- og web check-in. Endelig kan de unge rejsende optjene bonuspoint i det særlige MilleMiglia Young-loyalitetsprogram.

“Jump on-board“ billetterne kan købes online på Alitalias hjemmeside, hos flyselskabets call-centre i Danmark og Sverige samt gennem de autoriserede IATA-rejsebureauer.

Kun tre destinationer fra CPH
Alitalia flyver i sommertrafikprogrammet tre gange om ugen fra København til Fiumicino-lufthavnen ved Rom. Datterselskabet Air One flyver to gange om ugen fra København til Venedig og videre derfra til Catania på den italienske ø Sicilien.

På ruten fra København til Rom har Alitalia konkurrence fra såvel Norwegian som SAS. De samme selskaber skal Alitalia-selskabet Air One også kæmpe med fra København til Venedig, mens det blot bliver Norwegian, der bliver udfordringen, når destinationen hedder Catania.