Twin Otter DHC6-300 fra Nordic Seaplanes i Københavns Havn. Foto: Danny Longhi Andreasen

Vandflyselskab vil sende passagerer på langfart

Nordic Seaplanes tilbyder passagerer en taxa fra Nordre Toldbod i København til Københavns Lufthavn som en del af billetprisen.

Nordic Seaplanes har netop introduceret et koncept, der gør det nemmere for passagerer at rejse fra Aarhus via Københavns Lufthavn og videre ud i verden.

Konceptet inkluderer gratis taxa i billetprisen fra selskabets flyveplads i København, som ligger ved Nordre Toldbod, og ud til Københavns Lufthavn i Kastrup.

”Vores erfaringer viser, at både erhvervs- og privatrejsende vægter convenience højt. Den læring har vi videreført i vores nye koncept, der kort fortalt er en normalbillet inklusiv gratis taxa fra Nordre Toldbod til Københavns Lufthavn,” siger kaptajn og partner i Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm.

”Vi booker taxaen, så den holder klar, når kunden lander med vandflyet i København,” fortsætter han.

Plads til feriebagagen
Nordic Seaplanes oplyser, at passagererne kan vælge mellem flere afgange, og 23 kilo bagage samt seks kilo håndbagage er med i billetprisen.

Lasse Rungholm fortæller, at det ikke kun er forretningsfolk, der bruger vandflyveren for at komme fra centrum af Aarhus til centrum af København. Der er jævnligt passagerer, der skal ud til Kastrup for at komme længere ud verden.

Og her i sommerperioden finder han det oplagt at prøve at se, om man kan lokke enkelte bilister, der vil på ferie et sted ude verden, til at droppe køreturen til Københavns Lufthavn og i stedet vælge den nemme løsning med Nordic Seaplanes.

Så sparer de den lange køretur og udgiften til at parkere i København.

”Det er også derfor passagererne kan få 23 kilo bagage med i flyet. Normalt kan de fleste klare sig med seks kilo, men det går ikke på en ferie,” siger Lasse Rungholm.

Foreløbig gælder tilbuddet om den inkluderede taxa frem til 1. september.

Selskabet har mellem to og tre daglige afgange fra Aarhus til København. Turen tager 45 minutter.

 

Relaterede artikler:

Vandflyruten fejrer fem års fødselsdag

Atter flyforbindelse mellem Aarhus og København

Vil lokke SAS-kunder væk fra Aarhus Lufthavn