Udsigten til Manhattan lige efter afgang var fantastisk. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

Vellykket natflyvning på SAS Plus fra Newark

ANMELDELSE: SAS Plus var et behageligt bekendtskab på en flyvning fra New York til København. TSA-chikane kan SAS ikke gøre noget ved, men der er dog plads til at justere i servicekonceptet.

Før rejsen
Turen hjem fra New York var en familierejse for to voksne og to børn. Rejsen var bestilt ni måneder i forvejen, og siddepladserne var reserveret samtidig med bestilling af billetterne.

SAS-appen hjalp med indcheckning af alle rejsedeltagere...

Før rejsen Turen hjem fra New York var en familierejse for to voksne og to børn. Rejsen var bestilt ni måneder i forvejen, og siddepladserne var reserveret samtidig med bestilling af billetterne. SAS-appen hjalp med indcheckning af alle rejsedeltagere dagen inden afrejsen fra New York, men det var ikke muligt at få elektroniske boardingkort, så derfor skulle vi første en tur via skranken i lufthavnen. Om flyvningen Flynummer: SK 910 Fra/til: Newark - København Flyselskab: SAS Flytype: Airbus A330-300 Serviceklasse: Plus Bagage: Indchecket og håndbagage Sæde: 23H I lufthavnen Bilen fra Lyft (pendant til Uber, red.) satte os af lige udenfor…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

Oversigt :
Plus: Effektiv check-in, god og rummelig kabine, velsmagende mad og fly til tiden.
Minus: Sikkerhedskontrollen i Newark med manglende "Fast Track". Servering kunne være mere opdelt.