​Folkeferie vælger ny partner

Folkeferie.dk har sagt farvel til Apollo og goddag til Primo Tours som ny samarbejdspartner. Skiftet skyldes et ønske om bedre og mere attraktive rejser.

Rejsebureauet FolkeFerie.dk har indgået samarbejde med Primo Tours om at udbyde rejser.

”FolkeFerie.dk har gennem en periode arbejdet målrettet på at finde den samarbejdspartner, der er den bedste for vores kunder. Og vi er både glade for og stolte af at kunne præsentere Primo Tours som vores nye partner,” siger direktør for Folkeferie.dk, Folmer Risager.

Målsætningen med samarbejdet er at kunne give FolkeFerie.dks kunder de bedst mulige rejse- og ferietilbud til attraktive og spændende destinationer. Primo Tours ejer Danmarks 7. største charterbureau – Århus Charter. Og fremover vil FolkeFerie.dk således kunne tilbyde kunderne et attraktivt udbud af både Primo Tours og Århus Charters rejser.

Bedre og mere attraktivt
Samarbejdet med Primo Tours erstatter det samarbejde, som FolkeFerie.dk tidligere har haft med Apollo. Her var udbuddet af rejser tilsyneladende ikke godt og attraktivt nok.

”For FolkeFerie.dks kunder er vi overbeviste om, at de vil opleve bedre og mere attraktive rejser. Rejserne vil fortsat blive udbudt af FolkeFerie.dk med Primo Tours og Århus Charter som teknisk arrangør,” forklarer Folmer Risager.

FolkeFerie.dk vil fortsat have størst fokus på, at tilbyde et bredt udvalg af rejser til Malta, hvor feriecenteret Mellieha Holiday Centre er omdrejningspunkt. Folkeferie.dk håber, at rejserne fra Primo Tours og Århus Charter bliver et godt supplement til Malta.