Administrerende direktør Lone Koch fra Alsie Express. (Foto: Alsie Express)

Alsie Express åbner ny indenrigsrute

Fra sommeren 2018 vil Alsie Express også tilbyde indenrigsflyvning mellem Sønderborg og Bornholm.

Da administrerende direktør Lone Marie Koch fra Alsie Express onsdag den 3. oktober stod på scenen i Cirkusbygningen ved Danish Travel Awards og modtog hyldesten for det bedste indenrigsflyselskab i Danmark, indikerede hun, at noget spændende var på vej.

Det har det sønderjyske flyselskab nu løftet sløret for, idet Alsie Express den 2. juli 2018 åbner en sæsonrute mellem Sønderborg og Bornholm med to ugentlige afgange.

Der flyvea hver mandag og fredag frem til den 10. august, og det svarer til i alt 12 afgange i hver retning og en samlet kapacitet på op til 1.536 flysæder.

”Vi arbejder på at udvikle muligheder med udgangspunkt i vores lokale lufthavn i sommeren 2018 med primært fokus på ferierejser. Vi har mødt stor velvilje hos både Sønderborg og Bornholms Lufthavn. Vi er i kontakt med flere turistorganisationer og turoperatører og glæder os til sammen med dem, at udvikle spændende produkter,” fortæller administrerende direktør Lone Marie Koch fra Alsie Express.

Inspireret af DAT
Gennem de senere år har Danish Air Transport (DAT) med succes etableret sommerruter fra flere jyske lufthavne til solskinsøen i Østersøen, og Lone Marie Koch indrømmer da også, at Alsie Express har ladet sig inspirere heraf.

DAT flyver fra både Billund og Aalborg direkte til Bornholm i sommermånederne samt i efterårsferien, og herudover har DAT også sin vanlige faste rute mellem København og Bornholm. Når Alsie Express gør sin entré i lufthavnen i Rønne, vil den bornholmske lufthavne kunne tilbyde indenrigsflyvninger til fire lufthavne i Danmark.

Alsie Express oplyser, at flyveturen varer 50 minutter, og at priserne starter ved 399 kroner for en enkeltbillet. Efter sommerprogrammet 2018 vil Alsie Express endelig beslutte, om Bornholm skal være en fast del af ruteprogrammet.

Der flyves med et af Alsie Express´ to ATR72-500 fly, der er indrettet i en version med enten 48 eller 64 sæder afhængig af efterspørgslen. Der flyves fra Sønderborg kl. 09.45 og retur fra Bornholm kl. 11.10.

 

Relaterede artikler:

Alsie Express skruer op for charterflyvninger

Alsie Express bedst på indenrigs

Alsie Express: Fire fly om tre år

Atter fremgang hos Alsie Express

Alsie Express fra 48 til 64 sæder på de største afgange