Austrian åbner ny rute til USA´s østkyst

Austrian Airlines vil fra starten på sommerprogrammet næste år flyve direkte til Boston. Samtidig øges kapaciteten på ruten til Chicago, mens ruten til Miami holder sommerpause.

Austrian Airlines føjer fra starten på sommerprogrammet næste år endnu en amerikansk destination til sit rutenetværk, når Star Alliance-selskabet åbner en rute fra Wien til Boston.

Det østrigske flyselskab begynder fra den 29. marts 2020 at flyve direkte til Boston Logan International Airport fire gange om ugen, mens selskabet fra 22. april 2020 øger til seks ugentlige forbindelser til universitetsbyen på den amerikanske østkyst.

Betjenes med Boeing 767

Austrian vil betjene den nye rute med Boeing 767-300ER-fly, som er indrettet med 211 sæder – heraf 25 på business class, 18 på premium economy og 167 sæder på economy.

Der bliver afgang fra Wien på rutenummer OS91 klokken 13.25 med ankomst i Boston klokken 16.30. Returflyvningen på OS92 har afgang fra Boston klokken 18.15 og ankommer til Wien dagen efter klokken 08.25.

”Det amerikanske marked er en integreret del af vores succes, og vi er glade for, at vi 2020 bringer med lanceringen af ​​Austrian Airlines nye service til Wien i marts bringer alle tre hub-flyselskaber i Lufthansa-gruppen til Boston Logan,” siger Frank Naeve, salgsdirektør for Lufthansa i USA.

Lufthansa flyver både fra München og Frankfurt til Boston, mens SWISS flyver fra Zürich til Boston.

Øget kapacitet på ruten til Chicago
Foruden den nye rute til Boston vil Austrian Airlines til sommer også øge på ruten til Chicago. På grund af stor efterspørgsel indsætter selskabet fra slutningen af marts Boeing 777 på alle afgange på ruten, mens man hidtil har opereret med Boeing 767 på to af de syv ugentlige flyvninger. Austrian Airlines Boeing 777 har næsten 100 pladser flere end selskabets Boeing 767.

Til gengæld vil Austrian Airlines til sommer ikke længere betjene Miami, da ruten fra Wien til Floridas største by indstilles fra 29. marts. Austrian reducerer endvidere fra syv til fem ugentlige forbindelser på ruten fra Wien til Los Angeles fra 22. april 2020. Denne rute betjenes med Boeing 777.

 

Relaterede artikler:

Austrian gør klar til priskrig på København-rute

Austrian og Air Canada lancerer nye ruter sammen

Austrian Airlines lukker tre langruter