Ansat ved Aviator Airport Alliance. (Foto: Aviator Airport Alliance | PR)

Aviator forlænger med Air France-KLM i to lufthavne

I de næste tre år vil det fortsat være ansatte fra Aviator Airport Alliance, der vil håndtere handling-opgaver på fly fra Air France-KLM i to nordiske lufthavne, da selskaberne har indgået nye aftaler.

Siden 2013 har handlingsselskabet Aviator Airport Alliance assisteret Air France-KLM ved flere end 14.000 flyvninger fra Stavanger Airport i Norge, og sådan vil det fortsætte nogle år endnu. De to selskaber har nemlig netop forlænget samarbejdet i to lufthavne.

I de kommende tre år vil de ansatte hos Aviator Airport Alliance derfor fortsat have ansvaret for både at foretage ground handling og de-icing af de fly, som varetager Air France-KLMs 32 ugentlige flyvninger fra den norske lufthavn.

I tillæg til denne aftale har parterne også forlænget deres samarbejde i Helsinki Airport, hvorfra Air France-KLM hver uge foretager i omegnen af 41 flyvninger. Denne aftale vil ligeledes løbe i tre år, oplyses det.

Aviator Airport Alliance har stået for luftfartskoncernens ground handling-opgaver i den finske hovedstadslufthavn siden 1990, og Air France-KLM er dermed den kunde, som handlingsselskabet har haft længst i kartoteket.

Strækker sig over årtier
Peter Stackeryd, der er administrerende direktør for Aviator i Norge, glæder sig over, at der er kommet en aftale på plads for lufthavnen i den sydvestlige del af landet.

”Vi er meget stolte af, at denne aftale giver os mulighed for at fortsætte vores lange samarbejde med Air France-KLM. I årenes løb har vi fået mange muligheder for at bevise vores professionalisme og øje for kvalitet, og vi kan med glæde konstatere, at vores kunde sætter pris på vores erfaring og dedikation.”

Det er Veera Ahola enig i. Hun er kundechef hos den finske afdeling af handlingselskabet, og Ahola betoner betydningen af, at Aviator Airport Alliance og luftfartskoncernen har kørt parløb i så mange år, som tilfældet er.

”Vores samarbejde med Air France-KLM har varet i årtier, og derfor er vi såvel glade som stolte over, at vores jordpersonale også fremover skal spille en nøglerolle i at levere en sikker og kvalificeret service til vores kunde.”

Håndterer også opgaver i CPH
Aviator Airport Alliance er en del af Avia Solutions Group, der er en af verdens største ACMI-operatører (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance, red.). Koncernen ejer blandt andet SmartLynx Airlines, Bluebird Nordic, Avion Express, BBN Airlines, KlasJet og Magma Aviation.

Handlingsselskabet er til stede i 15 lufthavne på tværs af Norden.

En af disse er Københavns Lufthavn, hvor de ansatte i den danske afdeling af Aviator Airport Alliance blandt andet håndterer opgaver på vegne af en række flyselskaber. Heriblandt Air France-KLM, Lufthansa, Etihad Airways, Turkish Airlines, Play og LOT Polish Airlines.


Relaterede artikler:

SAS skifter fra WGH til Aviator i seks lufthavne

Atter millionunderskud i dansk Aviator-selskab

Aviator lander femårig aftale med Lufthansa