Hos British Airways vil det efter den 10. maj ikke længere være tilladt at indchecke tre stykker bagage på Club World eller Openskies Biz Bed.

Bagagereduktion på Club World

Hos British Airways vil det efter den 10. maj ikke længere være tilladt at indchecke tre stykker bagage på Club World eller Openskies Biz Bed.

British Airways har længe været kendt for at have et særdeles attraktivt bagagekoncept for især rejsende på Business Class, eller Club World som serviceklassen hedder hos det britiske flyselskab.

Det bliver der snart ændret på. På alle flyvninger, der købes fra den 10, maj vil der blive reduceret fra tre til to stykker bagage på Club World samt Open Skies Biz Bed. Vægtbegrænsningen vil dog stadig være 32 kg per stykke bagage.

Er man Gold Executive Club-medlem i loyalitetsprogrammet, vil det dog stadig være muligt at medtage et ekstra stykke bagage udover det tilladte. Rejsende på Club World der ønsker at medbringe et tredje stykke bagage kan dog fremover tilkøbe denne ydelse for et beløb af 150 euro per strækning, hvilket svarer til 1.120 danske kroner.

Maksimalt to stykker bagage på premium-klasser
Med bagagereduktionen på Club World vil der fremover være overensstemmelse med Club Europe-produktet, der også uden beregning tillader to stykker bagage med en maksimalvægt på 32 kg.

Rejsende på Premium Economy vil stadig kunne medbringe to stykker bagage, der vejer maksimal 23 kg med undtagelse af flyrejser til og fra Brasilien, hvor vægtgrænsen er 32 kg.

I Euro Traveller og på World Traveller er der stadig tilladt at medbringet et stykke bagage med en vægt på 23 kg. De maksimale mål på indchecket bagage er 90x75x43 centimeter inklusive håndtag, hjul, og hvad der ellers kan stritte ud fra en kuffert.

Kommer det til håndbagage er British Airways generelt kendt for at være rimeligt large på dette område. Det er tilladt at medbringe en dametaske/en laptop-taske samt en kabinetaske. Håndtaske og laptop-taske må maksimalt veje 23 kg, og det samme er tilfældet for den ekstra kabinetaske.

Målbegrænsninger er 40x30x15 centimeter på dametaske/laptop samt 56x45x25 centimer på den ekstra taske i kabinen. Kravet er, at passagererne ved egen hjælp skal kunne løfte begge stykker bagage op i bagagehylden.