(Foto: Morten Lund Madsen)

Begrænset adgang til SAS-lounge under ombygning

I SAS-loungen i Terminal 1 i Paris Charles de Gaulle-lufthavnen vil der frem til den 10. oktober ikke være adgang på udvalgte flyvninger på grund af ombygning.

I forbindelse med en ombygning i Terminal i Paris Charles de Gaulle lufthavnen vil SAS-passagerer rejsende til Stockholm og Oslo i en periode frem til den 10. oktober opleve nogle mindre begrænsninger.

Det bliver på få afgange ikke muligt at få adgang til SAS Business Lounge i satellit nr. 7, hvorfra alle SAS-flyene til de skandinaviske hovedstæder afgår.

Det er således tilfældet på SK834 til Oslo på søndage og mandage samt på SK578 til Stockholm på lørdage i perioden frem til den 10. oktober.

I stedet vil passagererne ved check-in kunne få udleveret en måltidsvoucher, der kan benyttes i lufthavnens spisesteder.

Alternative lounge-muligheder
Skulle man have brug for lounge-adgang før afgang med de specifikke fly på de specifikke dage, kan man vælge nogle af de alternative lounge-muligheder i Terminal 1.

Netop Terminal 1 er hjemsted for Star Alliance, hvis lounge er placeret på etage nr. 10 i terminalens centrale hovedbygning.

Er man indehaver af et Priority Pass, er det også muligt at vælge ICARE LOUNGE, der ligger på airside lige efter immigration-området.

Foto: Morten Lund Madsen