Brussels Airlines A330-fly. (Foto: Brussels Airlines)

Brussels Airlines med ny rute til Montreal

Fra marts næste år indleder Brussels Airlines flyvninger fra Bruxelles til Montreal på den canadiske østkyst. Ruten vil blive betjent fem gange ugentligt med en Airbus A330.

Montreal bliver ny destination på rutekortet for Brussels Airlines. Den 29. marts 2020 åbner det belgiske flyselskab en direkte forbindelse fra Bruxelles til Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport.

Brussels Airlines vil betjene ruten alle ugens dage på nær tirsdag og onsdag med en Airbus A330-300, hvor der findes både Business Class, Premium Economy og Economy Class. Der er afgang klokken 10.15 fra Bruxelles med ankomst klokken 12.05 lokal tid i Montreal. Returflyvningen sker klokken 18.25 med ankomst i Belgien klokken 07.10 lokal tid den følgende dag.

Montreal er vigtigt marked
Ruten opereres i sommertrafikprogrammet frem til den 24. oktober 2020, og knytter sig til de eksisterende nordamerikanske Brussels Airlines-ruter til New York-JFK og Washington D.C.

”Montreal er en reel merværdi for Brussels Airlines-netværket. Det er et stærkt marked ud af Belgien med over 75.000 potentielle rejsende om året. Montreal er meget relevant både for forretningsrejsende og turister, og destinationen kan let bruges af både individuelle og grupperejsende. Vi ser frem til at tilføje Montreal til vores portefølje,” siger Frederic Dechamps, salgsdirektør i Brussels Airlines.

Brussels Airlines, der er medlem af Star Alliance, har ruter til både Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn, og der er blandt andet tidlige morgenafgange fra begge lufthavne til Bruxelles.

Fra den 20. februar næste år øger Brussels Airlines desuden til Washington D.C., der hidtil kun har været en sommerdestination. Der bliver fire afgange om vinteren og daglige afgange i sommertrafikprogrammet. Til New York-JFK har Brussels Airlines daglige afgange året rundt.

Til gengæld indstiller Brussels Airlines sine rute til Toronto fra den 8. januar 2020. Passagerer, der har booket billet til flyvninger senere end denne dato vil blive tilbudt andre løsninger.

Nyt selskab mellem Toronto og Bruxelles
Mens Brussels Airlines lukker sin rute til Toronto, åbner et andet Star Alliance-medlem, Air Canada, en ny årlig rute fra den canadiske by til Bruxelles. Ruten introduceres fra den 1. maj 2020, og der bliver op til fem ugentlige afgange med en Boeing 787-8 Dreamliner. Flyet har tre kabineklasser: Signature Class, Premium Economy og Economy Class.

”Vi er glade for at lancere en ny årlig direkte rute fra Toronto til Bruxelles, som supplerer vores succesrige Montreal-Bruxelles-rute, der kan fejre sit 10-års jubilæum. Dette er en yderligere udvidelse af Air Canadas rækkevidde til Europa og videre ud,” siger Mark Galardo, direktør for netværksplanlægning i Air Canada.

Der bliver afgang fra Toronto klokken 18.30 med ankomst i Belgien klokken 07.45 lokal tid den følgende dag. Returflyvningen fra Bruxelles begynder klokken 10.45 med ankomst klokken 12.45 i den canadiske lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Brussels Airlines opgraderer kabine og service på A330-fly

Brussels Airlines opgiver Asien

Brussels Airlines-fly skal have Eurowings-bemaling