San Juan på Puerto Rico.

Caribiske Norwegian-ruter kan være på vej

Norwegian forventes senere i år at åbne langdistanceruter fra Skandinavien til Puerto Rico i Caribien. Det skriver internationalt nyhedsbureau.

Nyheden om to nye langdistanceruter fra det norske lavprisflyselskab Norwegian kan muligvis være blevet afsløret længe før det var planen. For ifølge det internationale nyhedsbureau AP, så forventes Norwegian allerede sidst på året i år at starte to nye ruter fra Oslo og Stockholm til San Juan i Puerto Rico. Østaten er beliggende i den nordlige del af Det Caribiske Hav.

Det er direktøren for det mexicanske firma som ejer lufthavnen i San Juan, der er kommet til at tale over sig til AP. Direktør Agustin Arellano fra Aerostar Airport Holdings talte med nyhedsbureauet under en rundvisning for pressen i lufthavnen. Og her nævnte han ifølge AP, at Norwegian er på vej til lufthavnen.

Rundvisning fandt sted fordi lufthavnen er ved at blive bygget om for 200 millioner dollars.Når arbejdet er færdig vil to af lufthavnens terminaler blive genåbnet med nye butikker og restauranter samt automatisk bagagescanning.

Hos Norwegian er man dog knap så åbne omkring sine ruteplaner.

“Puerto Rico er absolut et interessant rejsemål, men vi har ingen konkrete planer om at lancere nye ruter dertil. Vi vurderer løbende nye destinationer over hele verden,“ siger informationschef Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian til CHECK-IN.dk.

Kigger forbi
Aerostar Airport købte lufthavnen fra Puerto Rico’s regering for lidt over et år siden. Lufthavnen har over 8,5 millioner passagerer om året og beflyves af 31 luftfartsselskaber. Puerto Rico er et såkaldt selvstyrende territorium med særlig tilknytning til USA.

Derfor har mange amerikanske flyselskaber et stort udbud af ruter mellem det amerikanske fastland og Puerto Rico. Således flyver American, United, Delta Air Lines, Southwest, Jetblue og Spirit til øen. Fra Europa flyver tyske Condor og spanske Air Europa til San Juan, ligesom Air France kigger forbi i perioder.

Foto: Wikimedia Commons