Carlson Wagonlit Travel vinder pris for app

Global Business Travel Association har kåret Carlson Wagonlit Travels app, CWT To Go, som den bedste rejse-app.

Erhvervsrejsebureauet Carlson Wagonlit Travel (CWT) har vundet en pris for selskabets app CWT To Go. Det er Global Business Travel Association (GBTA), der har peget på app’en som vinder i kategorien “Outstanding apps.“ Denne kategori tæller apps, der hjælper forretningsrejsende med at gøre bedst brug af deres tid mens de rejsende. GBTA’s medlemmer stemte om den bedste app blandt 11 kandidater.

CWT tilbyder sine kunder at bruge CWT To Go på Android, BlackBerry og iPhone enheder. Den giver mulighed for automatisk synkronisering af offline- og onlinetilstand, adgang til bookinger, flynotifikationer, adgang til relevante rejserelaterede oplysninger og meget mere. CWT To Go blev udviklet med CWT’s e-Commerce partner, Rearden Commerce.

82 procent af brugerne af CWT To Go erklærer sig tilfredse med app’en. Den mest populære funktion i app’en er den automatiske synkronisering af rejseplaner med mobil check-in som den næstmest populære funktion.

“Det store flertal af rejsende bruger apps til at øge produktiviteten og reducere stress. De ønsker apps med funktioner, der giver mere kontrol over deres rejseoplevelser. Denne type indsigt er afgørende for at vi kan udvikle nye produkter, som matcher kundernes behov,” forklarer Andrew Winterton, chef for produkter og teknologi ved Carlson Wagonlit Travel.