Charteroperatør flytter afgange fra København til Malmø

Scandjet, der er Skandinaviens største charteroperatør til Kroatien, har valgt at flytte sine afgange fra Københavns Lufthavn til Malmö Airport ved Sturup.

Københavns Lufthavn mister en af lufthavnens mindre charteroperatører, når Scandjet den 19. juni starter sæsonen op med flyvninger fra Malmø. Hidtil har man benyttet Københavns Lufthavn, men har for sæsonen 2010 valgt Malmø, Norrköping, Örnsköldsvik og Oslo som afrejselufthavne.

Scandjet har valgt at indgå et samarbejde med Malmö Aviation omkring flyvningerne til Split i Kroatien.

“I det forløbne år, har vore sydlige kunder i stor udstrækning efterspurgt charterfly til Kroatien fra Malmø. Hvis vi flyver fra Malmø vil vi være i stand til at give vore kunder langt bedre priser, end hvis vi flyver fra København. Det er indlysende, at vi lytter til vore kunders behov, altid tilbyder de bedste priser og er til stede der, hvor vore kunder er,“ siger Sasha Djakovic, CEO i Scandjet Aviation Group til svenske travelreport.se.

Scandjet har tætte kontakter med hoteller og rejsearrangører i Kroatien og har en meget stor volumen på grupperejsearrangementer. Hos Scandjet kan man købe såvel flybilletter som pakkerejser i samarbejde med Kroatenspecialisten, der er en del af den svenske rejsekoncern.