Direkte charterfly fra Billund til Phuket

I vintersæsonen 2011/12 forventer rejsearrangøren Star Tour at flyve omkring 3.000 jysk/fynske gæster på charterferie til den thailandske ferie-ø Phuket. Det sker med en tre-klasses Boeing 767, der vil flyve direkte fra Billund uden mellemlandinger undervejs.

Som CHECK-IN.dk allerede kunne fortælle den 3. december sidste år, har Star Tour længe haft planer om at flyve direkte fra Billund til Thailand.

Således er planerne nu blevet bekræftet, idet Star Tour fra den 21. december 2011 og frem til påsken 2012 flyver direkte nonstop fra Billund til den thailandske ferie-ø Phuket.

Det bliver en Boeing 767 med tre serviceklasser, der skal bringe de jysk/fynsk rejsende fra Billund Lufthavn direkte til Phuket. Det bliver ifølge Star Tour første gang, at selskabets passagerer fra Billund kan flyve på ferie i Thailand uden mellemlandinger.

“Vi har lyttet til vores kunder. Vi har nemlig set, at ca. 30 procent af vores kunder til Thailand fra Københavns Lufthavn bor i de områder i Jylland og på Fyn, hvor der bedst kan betale sig, at rejse fra Billund Lufthavn. Derfor får de nu deres egen direkte afgang med vores super-fly, der gør den lange rejse til en god – og samtidig langt hurtigere – oplevelse,“ siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

I alt forventer Star Tour, at 3.000 jysk/fynske gæster vil rejse med det direkte fly til Phuket i sæsonen 2011/12.Første afgang bliver den 21. december – tids nok til at fejre jul og nytår på rejsemål som Karon, Kata, Khao Lak, Bangtao, Kamala, Patong og Krabikysten.

“Ifølge vores seneste spørgeundersøgelse om flyrejser til Thailand, mener over 80 procent, at det vigtigste i forhold til flyrejsen er, at der flyves direkte uden mellemlandinger, mens 63 procent mener, det er vigtigt, at man har sin egen skærm, og selv kan bestemme hvilke film og spil, man vil benytte. Vi opfylder begge krav med vores flyvninger fra Billund til vinter, og tilbyder endda tre forskellige klasser ombord,“ fortæller Stig Elling.

Star Tour vurderer selv at være Danmarks største udbyder af charterrejser til Thailand med omkring 65 % af markedet. I øjeblikket har Star Tour seks afgange om ugen fra København til Thailand.

Læs også:

Star Tour vil flyve oversøisk fra Billund