Premium Economy-sæder i en Airbus A380 fra Emirates. (Foto: Emirates)

Premium Economy i yderligere 105 Emirates-fly

Sidste år lancerede Emirates sin nye Premium Economy-kabine, og nu rulles produktet ud til yderligere 105 fly fordelt på både Boeing 777 og Airbus A380.

Emirates kunne i december sidste år løfte sløret for Premium Economy, der blev den fjerde kabineklasse hos selskabet.

Nu har det mellemøstlige flyselskab valgt at rulle produktet ud til store dele af flåden. Således har Emirates tirsdag i forbindelse med Dubai Airshow 2021 annonceret, at Premium Economy vil blive installeret på yderligere 105 langdistancefly.

Den nye kabine vil blive tilgængelig i ekstra 52 Airbus A380 og 53 Boeing 777. Flyselskabet overvejer desuden at indføre et helt nyt Business Class-produkt i Boeing 777-flyene i en 1-2-1-sædekonfiguration.

Har fået positiv respons
Det omfattende arbejde med at installere de nye Premium Economy-kabiner begynder i slutningen af 2022 og vil vare 18 måneder. Arbejdet vil blive udført i Emirates’ faciliteter i Dubai.

”Emirates investerer i dette eftermonteringsprogram for at sikre, at vi fortsætter med at imødekomme vores kunders behov og give de bedste oplevelser i luften. Siden vi introducerede vores Premium Economy-sæder for et år tilbage, har vi modtaget en enorm positiv respons. Kunderne er blevet overrasket over kvaliteten og komforten,” siger Tim Clark, koncernchef i Emirates.

De sidste seks nye A380’ere til Emirates blev leveret med den nye Premium Economy-kabine, så når det kommende arbejde er fuldført, vil selskabet have i alt 111 fly med det populære kabineprodukt.

2-4-2-sædekonfiguration i begge flytyper
I Boeing 777-flyene vil Premium Economy-kabinen blive installeret lige bag Business Class. Der bliver 24 sæder i en 2-4-2-konfiguration. I Airbus A380-flyene vil der være 56 sæder tilgængelige på Premium Economy, der placeres forrest på nederste dæk. Også her bliver sædekonfigurationen 2-4-2.

Sædeafstanden på Premium Economy er 40 tommer, mens sæderne er 19,5 tommer brede og kan lægges otte tommer tilbage. Sæderne er betrukket med cremefarvet læder med syningsdetaljer og et træpanel, der ligner det på Business Class. Sæderne er desuden udstyret med justerbar nakke-, læg- og fodstøtter.

Hvert sæde har en 13,3 tommer stor skærm, hvor passagerne kan bruge tiden på et stort udvalg i Emirates’ underholdningssystem. Der er både musik, film, tv, nyheder og andet indhold tilgængeligt undervejs på flyveturen.

Ved udgangen af december 2021 vil de seks nuværende A380’ere med Premium Economy hos Emirates operere på ruter fra Dubai til Frankfurt, London Heathrow, New York-JFK og Paris Charles de Gaulle.

 

Relaterede artikler:

Emirates afslører Premium Economy-produkt

Premium Economy hos Emirates om et år

Emirates forventer forsinket lancering af Premium Economy