(Foto: Per Gudmann - www.gudmann.com)

Ex-Star Tour direktør får bestyrelsesarbejde

Den tidligere administrerende direktør for Star Tour i Danmark, Birthe Madsen, er indtrådt i bestyrelsen for MESSE C i Fredericia.

Den 1. juli forlod Birthe Madsen direktørstolen hos Star Tour i Danmark efter mere end 28 års virke hos Danmarks største rejsearrangører, heraf de seneste 15 som topchef.

Men knapt har Birthe Madsen sagt farvel til kollegerne i hovedkontoret på Kirsten Walthers Vej i Valby, førend hun er klar til den første bestyrelsespost.

Sammen med Rikke Vestergaard, der er kommunaldirektør i Kolding, bliver Birthe Madsen et af de to nye ansigter i MESSE C´s bestyrelse.MESSE C i Fredericia er Danmarks tredjestørste messecenter.

I bestyrelsen kommer Birthe Madsen til at sidde sammen med den tidligere administrerende direktør for Billund Lufthavn, Jørgen Krab Jørgensen, der i dag er bestyrelsesformand.

“Vi råder nu over en særdeles kompetent bestyrelse, sammensat af markante profiler med flotte resultater inden for ledelse og udvikling i såvel den private som den offentlige sektor. Der er desuden stærke kompetencer og erfaringer inden for international forretning,“ konstaterer bestyrelsesformanden.

Bedre balance mellem arbejde og privatliv
Birthe Madsens karriere i Star Tour var på mere end 28 år. Hun startede som rejseguide, og sluttede som administrerende direktør i Star Tour i Denmark samt Executive Source Markets Director for moderselskabet TUI Nordic i alle fire større nordiske lande samt øverste ansvarlig for blandt andet “Revenue Management“ og “Customer Relationship Management.“

Det var ønsket om at få en bedre balance mellem arbejde og privatliv, der fik Birthe Madsen til at forlade direktørstolen hos Star Tour.

“Jeg har udlevet mine direktørdrømme, og med over 80-100 rejsedage om året i mange år, har det kostet på privatsiden, hvor jeg er alenemor til min 9-årige søn. Jeg har truffet denne svære beslutning, fordi jeg længes efter at være mere til stede i min søns liv, selvom jeg langt fra er klar til pension. Jeg satser på, at der for eksempel er spændende bestyrelser, der har brug for en kvinde med stor erfaring fra det private erhvervsliv, og som har leveret overbevisende resultater i en yderste konkurrenceudsat branche,“ udtalte Birthe Madsen, da hun forlod Star Tour for blot få måned siden.

MESSE C i Fredericia blev således den første af de “spændende bestyrelser“, hvor Birthe Madsen fremover vil udøve sin arbejdsindsats.