Vincent Hodder, topchef hos IAG-lavprisflyselskabet LEVEL. (Foto: LEVEL)

Flybe-direktør ny topchef hos LEVEL

Vincent Hodder skifter direktørstolen i Flybe ud med en ny stilling som topchef hos IAGs spanske lavprisflyselskab, LEVEL.

LEVEL får fremover aldeles erfarne kræfter i chefstolen.

Den nuværende administrerende direktør i Flybe, Vincenter Hodder, skifter det britiske regionale flyselskab ud med den spanske langdistanceoperatør. LEVEL fløj første kommercielle flyvning i juni 2017, og lavprisflyselskabet hører under International Airlines Group (IAG), der ejer blandt andet British Airways og Iberia.

Vincent Hodder, der er australier, har stor erfaring inden for luftfartsbranchen. I de sidste 25 år har han arbejdet hos flere flyselskaber verden over – herunder for Jetstar i Australien og Asien og VivaAerobus i Mexico.

Senest har Vincent Hodder haft job som strategidirektør hos Flybe, hvor han var essentiel til at få vendt flyselskabets indtjeningsresultater og få forfinet virksomhedens strategiske vej.

Foreløbigt to LEVEL-lufthavne
Det er således lidt over et år siden, LEVEL kom ind på markedet. Lavprisflyselskabet har base i Barcelona og opererer udelukkende på langdistanceruter. Indtil videre har selskabet ruter fra Barcelona til Boston, Buenos Aires, Los Angeles og San Francisco.

I juli i år åbnede LEVEL ruter fra Paris Orly til Montreal og San Francisco. Til september introducerer flyselskabet desuden langruter fra Paris til New York-Newark og Martinique.

I øjeblikket råder LEVEL over fire Airbus A321-200 og fire Airbus A330-200. I løbet af 2019 tilføjes yderligere tre A330-200 til flåden.

”Vi er glade for at udpege Vincent som LEVELs administrerende direktør. Han har stor erfaring inden for luftfartsindustrien og en dyberegående forståelse af lavpris-forretningsmodellen. Jeg er ikke i tvivl om, at han vil fortsætte med at bygge videre på LEVELs positive momentum,” siger Robert Boyle, strategidirektør i IAG, om valget af Vincent Hodder.

Bygge videre på succes
Selv er Vincent Hodder klar til nye opgaver hos det nyopstartede flyselskab.

“LEVEL er et start-up, der allerede præsterer rigtig godt. Det er mere end blot et start-up-flyselskab. Det er et nyt koncept, der bruger teknologi til at give kunderne kontrol over deres rejse og har de lavest mulige omkostninger. Jeg er meget spændt på at blive en del af teamet og at bygge videre på den foreløbige succes, da vi skaber stor værdi for vores kunder og giver dem adgang til verden på en ny måde,” siger han.

Vincent Hodder har en bachelor i handel fra University of Melbourne og en MBA fra Melbourne Business School. Han har desuden glimrende kundskaber i spansk, som han taler flydende.

 

Relaterede artikler:

Første LEVEL-flyvning fra Paris

LEVEL skal afløse OpenSkies i Paris

IAG-selskab vil fortsætte i Norwegians fodspor

Level vil stoppe Norwegian

IAG sætter hårdt ind mod Norwegian