COVID-19-vaccine fra Johnson & Johnson (Foto: Vladimka production)

Flyselskab tilbyder 10 procent rabat til vaccinerede

Op mod ti procent rabat på billetprisen til de passagerer, der er vaccineret mod COVID-19. Det tilbud har Indiens største flyselskab netop lanceret.

Der er nu også økonomiske fordele ved at være vaccineret. I hvert fald hvis man skal flyve indenrigs i Indien.

Indiens største flyselskab, lavprisselskabet IndiGo, har netop lanceret Vaxi Fare, der er et tilbud om rabat til passagerer, der har fået et eller to skud vaccine mod COVID-19.

Op mod ti procent på basisprisen lyder rabatten på, og den gives på indenrigsbilletter til afgange efter 1. august.

Vil gerne bidrage
”Som det største flyselskab i landet føler vi, at det er vores ansvar at bidrage til, at Indiens vaccinestrategi bliver gennemført ved at opmuntre flere mennesker til at tage imod vaccinen,” siger Sanjay Kumar, direktør for strategi og salg i IndiGo

”Dette tilbud vil ikke kun styrke viljen til vaccination, men det vil også sikre rejser til en overkommelige pris med IndiGo,” fortsætter han.

Et indisk tilbud
Tilbuddet er tilgængeligt på indenrigsafgange for vaccinerede passagerer fra 18 år og opefter. De skal være i Indien, når de bestiller billetten, og de skal have modtaget deres COVID-19-vaccination i landet.

Passagerer, der har benytter sig af tilbuddet, skal kunne fremvise et bevis for, at de har modtaget en COVID-19-vaccination med et certifikat udstedt af Ministeriet for Sundhed og Familievelfærd, eller de kan bruge en særlig indisk app på deres telefon, når de checker ind.

Med sit tilbud melder IndiGo sig i rækken af flyselskaber, der forsøger at få deres passagerer til at lade sig vaccinere.

Tidligere har russiske Aeroflot delt ekstra bonuspoint ud til vaccinerede passagerer, mens amerikanske United har haft en konkurrence, hvor vaccinerede passagerer kunne vinde flybilletter.

90 destinationer
IndiGo har ruter til 91 destinationer – heraf 67 indiske og 24 udenlandske destinationer, som alle er i Asien og Mellemøsten.

Selskabet tilbyder også flyvninger til 14 destinationer i Europa via et codeshare-samarbejde med Turkish Airlines. Dette samarbejde omfatter blandt andet Turkish Airlines-ruten mellem Istanbul og København.

IndiGo blev etableret i 2006 som et privat selskab af Rahul Bhatia fra InterGlobe Enterprises og Rakesh Gangwal, som er en amerikansk forretningsmand med indiske rødder.

 

Relaterede artikler:

Flyselskaber belønner vaccinerede passagerer

Har solgt 450 A321XLR på et halvt år

Flyselskab vil kun ansætte vaccinerede