Ingen Ryanair Fast-Track i CPH

Ryanair har udvidet selskabets Fast-Track service til at omfatte 25 lufthavne i Europa. Endnu er der ikke opnået enighed med Københavns Lufthavn om CPH Express.

Forretningsrejsende med Ryanair har netop fået hurtigere adgang gennem sikkerhedskontrollen, når man rejser som Business Plus-kunde.

Det irske lavprisflyselskab har nemlig udvidet antallet af lufthavne med Fast-Track fra 14 til i alt 25. Blandt de nye lufthavne er Bruxelles Airport (Zaventem), der er i samme vægtklasse som Københavns Lufthavn. Men også større lufthavne som Hamborg Lufthavn og Stuttgart Lufthavn er kommet med i Fast Track-ordningen.

På listen finder man ikke Københavns Lufthavn, der i dag tilbyder CPH Express til op imod en snes flyselskaber. Men tilsyneladende er det ikke lykkedes at blive enige med Ryanair om vilkårene.

“Vi er i dialog med Ryanair om at kunne tilbyde CPH Express til deres kunder på samme vilkår som alle andre flyselskaber, der i dag tilbyder de fordele, som CPH Express giver passagererne,“ siger pressechef Kasper Hyllested til CHECK-IN.dk.

Hos Ryanair er der helt sikkert et ønske om at kunne tilbyde CPH Express til selskabets forretningskunder, men sædvanligvis kommenterer selskabet ikke på forhandlinger – og heller ikke i denne sag.

“Vi kommenterer ikke på kommercielle drøftelser, men vi vil fortsat arbejde for at forbedre vores tilbud til Business Plus-kunderne,“ siger Hans Jørgen Elnæs, der er chef for Ryanairs salg og markedsføring i Norden.

Fast-Track på halvdelen af CPH-destinationer
Ryanair tilbyder 16 ruter fra København, og på halvdelen af ruterne kan man benytte sig af Fast-Track, når man flyver tilbage til CPH. Det er således muligt i Budapest, Bruxelles-Charleroi, Dublin, Edinburgh, Málaga, Milano-Bergamo, Rom-Ciampino samt Stockholm-Skavsta.

Ryanair Business Plus er et tilbud til forretningsrejsende, hvor det er muligt at købe fleksible billetter, der kan ændres. Herudover kan der gratis medtages 20 kilo indchecket bagage, ekstra håndbagage, prioriteret boarding, sædevalg samt Fast-Track i 25 lufthavne.

“Fast-Track er nu tilgængelig i 25 lufthavne, hvilket gør Ryanair til et endnu klogere valg for europæiske virksomheder. Forretningsrejsende fortsætter med at vælge Ryanair på grund af vores lave billetpriser, branchens førende punktlighed og det største rutenetværk i Europa, der forbinder de største byer. Med flere fly og en forbedret tidtabel er det en sikker besparelse for virksomheder af alle størrelser,“ fastslår Robin Kiely, der er kommunikationschef hos Ryanair.