Interessen daler for Egypten og Tunesien som feriemål

Selvom ferierejserne til Egypten genoptages indenfor de næste 10 dage, er interessen dog faldende for såvel Egypten som Tunesien som ferierejsemål. Star Tour har taget konsekvensen og halverer antallet af sommerrejser til de to lande.

De større danske rejsearrangører har valgt at starte sommerprogrammet til Egypten allerede i midten af april måned. Dermed håber man, at kunne samle noget af det tabte salg op efter den tidligere beslutning om at annullere resten af vinterprogrammet.

Men Star Tour forventer ikke, at Egypten og Tunesien bliver de store sællerter i den kommende sommersæson. Således har Star Tour valgt at halvere antallet af udbudte rejser til de to lande i den kommende sommer. I stedet indsættes ekstra kapacitet til klassikerne Mallorca og Rhodos samt Tyrkiet, der har været i kraftigt vækst i de senere år.

“Vores kunder efterspørger trygge ogkendte rejsemål som Spanien, Grækenland og Tyrkiet, og interessen for Egypten og Tunesien er faldet efter den seneste tids uro. Det betyder halvt program sommeren over, men hvis der fortsætter med at være ro og tingene udvikler sig i den rigtige retning også fremover, så tror vi på et fuldt program til Egypten igen næste vinter,“ vurderer Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Anderledes toner kommer fra Atlantis Rejser. Netop denne rejsearrangør er specialiseret i Egypten og vil fra 26. februar genoptage rejserne til Rødehavskysten. Dog må man stadig vente med Cairo, Aswan og Luxor, når Udenrigsministeriets rejsevejledning kan lempes yderligere.

Bravo Tours har aflyste alle Egypten-rejser frem til efterårsferiens uge 42. Men derimod forventer man at kunne genoptage rejserne til Tunesien fra den 1. april.

Foto: Star Tour vil halvere antallet af rejser til Hurghada og andre egyptiske destinationer i den kommende sommersæson.