Jet Time: 300 mio. kroner i underskud

Jet Time fik et underskud på 300 mio. kroner i det seneste regnskabsår. Dermed har selskabet tabt mere end 500 mio. kroner de sidste tre år.

Pengene fosser ud af det kriseramte danske flyselskab. Det viser selskabets regnskabet for regnskabsåret 2015/2016, som netop er blevet offentliggjort. Heraf fremgår det, at Jet Time fik et underskud på 298,7 mio. kroner.

Det er mere end dobbelt så meget som året før, hvor man landede på et underskud på 142 mio. kroner. Med det store underskud har Jet Time tabt 503,3 mio. kroner de sidste tre år.

Det store underskud kommer på trods af omsætningsfremgang i forhold til de forgangne år. Således havde Jet Time i 2015/2016 en omsætning på 1,751 mia. kroner. En lille fremgang i forhold til året før, hvor omsætning landede på 1,727 mia. kroner.

Afvikling af forretningsområder
Jet Time præsenterede i slutningen af november en omfattende restruktureringsplan, som skal bringe selskabet tilbage på ret kurs efter de tre katastrofeår. Planen omfatter fyringer af næsten 300 medarbejdere og afvikling af to af selskabets nuværende forretningsområder.

Således afvikles flyvningerne med ATR72-600 fly for SAS løbende frem mod september næste år. Desuden arbejder Jet Time på at komme ud af kontrakten med et stort europæisk kurérfirma om fragtflyvninger med fem Boeing 737-fly.

 

 

Relaterede artikler:

Jet Time: Fragtfly-afvikling tager lang tid

Vedligehold af SAS-fly kom bag på Jet Time

Jet Time-krise koster Aarhus-rute livet

Jet Time fyrer hver tredje