Den nye business class-kabine på et af KLM's Boeing 777-200ER fly.

KLM gør business class-modernisering færdig

KLM tager fat på at modernisere business class-kabinerne på de to sidste flytyper i selskabets langdistanceflåde.

Det hollandske flyselskab KLM har de senere år været i gang med en storstilet opgradering af business class-kabinerne på selskabets langdistancefly. Og nu er turen kommet til selskabets Airbus A330-200 og Airbus A330-300, som KLM typisk bruger på kortere langdistanceruter, hvor belægningen ikke er så stor, så de kan fylde en Boeing 777’er. Det kan eksempelvis være til destinationer i Afrika.

Airbus A330-200 og -300 flyene er de to sidste flytyper i KLM’s langdistanceflåde, som mangler at få de nye kabiner installeret.

Palette af farver
Den nye World Business Class har ”lie-flat sæder”, som kan lægges helt vandret ned og give maksimal komfort, samt helt nye Inflight Entertainment System på 12 sprog og et 3D flytracking system, der gør det muligt at følge flyets rute. Det nye World Business Class kabineinteriør er designet af den hollandske designer Hella Jongerius.

Placeringen af de nye pladser i kabinen og forskellige andre designelementer sikrer maksimal privatliv, mens passagererne sover eller arbejder. Paletten af farver – der skifter fra sæde til sæde – og mere opbevaringsplads sikrer større komfort og mere ”personligt rum” for passagererne.

I kombination med større puder og nye tæpper sikrer dette en varm og venlig atmosfære i de nye World Business Class-kabiner.

Gennemført i starten af 2018
De senere år har selskabets Boeing 747-400 fly og Boeing 777-200ER fly fået de nye business class-kabiner installeret. Selskabets nye Boeing 787 Dreamliner-fly havde kabinerne installeret ved leveringen og flåden af Boeing 777-300ER fly er ved at få sæderne installeret. Det arbejde forventes at være gennemført i juni næste år.

Når opgraderingen af business class-kabinerne på Airbus A330-200 og A330-300 flyene er gennemført i starten af 2018, vil alle KLM’s omkring 80 langdistancefly dermed have fået nye business class-kabiner.

 

 

Relaterede artikler:

KLM-premiere på ny økonomiklasse

Ny business class-indretning hos KLM