Lufthavnschef stopper

Bornholms Lufthavn skal have ny lufthavnschef, idet Stephan Jensen har valgt at opsige sin stilling. Trafikstyrelsen ventes at have en ny lufthavnschef på plads senest den 1. januar 2014.

Året 2013 ser ud til at blive et slags “skifteår“ i de danske provinslufthavne. Indtil videre har der været chefskifter i lufthavnene i Odense, Aarhus og Esbjerg. Nu er turen også kommet til Bornholms Lufthavn, hvor Stephan Jensen har valgt at opsige sin stilling efter at have været lufthavnschef i mere end tre år.

Et stort arbejdspres og ønsket om mere fritid er begrundelsen for, at Stephan Jensen har taget sin beslutning om at forlade lufthavnen i Rønne.

”Vi er nået langt med de ambitioner, vi har haft for lufthavnen de forgangne tre år. Jeg har været utrolig glad for at være en del af Bornholms Lufthavn, og jeg har været glad for at have min daglige gang der,” fortæller Stephan Jensen.

”Men det er også et arbejde, der har krævet meget af min tid og energi, og jeg er nået frem til, at jeg har brug for lige at stoppe op og finde ud af, hvad det egentlig er, jeg gerne vil fremover”.

Stephan Jensen stopper på et tidspunkt hvor indenrigsruten til København er den tredjestørste i Danmark og tæt på at overhale Aarhus-København ruten.

Starter rekrutteringsproces
Hos Trafikstyrelsen vil man igangsætte en rekrutteringsproces, således at en ny lufthavnschef kan sætte sig tilrette i chefstolen senest den 1. januar 2014.

”Der er ikke nogen tvivl om, at det har været en kæmpe opgave, som Stephan har løftet på lufthavnen. Det vil jeg gerne kvittere for. Vi ønsker Stephan alt det bedste fremover. Og så har han lovet at blive, indtil vi har fundet en ny lufthavnschef, hvilket vi er meget glade for,“ siger Anne Heckscher Niebuhr, der er vicedirektør i Trafikstyrelsen, der driver Bornholms Lufthavn.

Stephan Jensen blev den 1. oktober 2010 konstitueret og sidenhen fastansat som lufthavnschef efter Peter Hviid var fratrådt som chef for den bornholmske lufthavn.

Foto: TV2 Bornholm