Museumsformand bliver lufthavnschef

Bornholmeren Christina Dideriksen skal fremover lede Bornholms Lufthavn. Hun kommer fra NCC og er formand for øens museer.

Det bliver den 44-årige bornholmer Christina Dideriksen, der fremover skal stå i spidsen for Bornholms Lufthavn. Hun kommer fra et job som områdechef for NCC Roads, som hun forlod ioktober i år.Hun har tidligere været ansat i Bornholms Regionskommunes vejafdeling samt været landmåler hos Per Aarsleff. Her var hun blandt andet med til at måle op til anlæggelsen af Øresundsforbindelsen.

Desudener Christina Dideriksendybt engageret i kulturlivet på Bornholm og formand for Bornholms Museumsforening, der driver Bornholm Museum og Bornholm Kunstmuseum.

76 ansøgere
Efter at Stephan Jensen valgte at opsige sin stilling tidligere på efteråret, har Trafikstyrelsen haft en proces i gang med at finde en efterfølger til chefposten i den statsejede lufthavn. Og som CHECK-IN.dk kunne fortælle i sidste uge, så søgte ikke mindre end 76 personer stillingen som chef for solskinsøens lufthavn.

”Det har været en virkelig god ansættelsesproces, hvor vi har modtaget overvældende mange ansøgninger. Og virkelig mange velkvalificerede. I sidste ende var vi dog ikke i tvivl om, at Christina er den helt rigtige til at videreudvikle Bornholms Lufthavn og stå i spidsen for de godt 30 engagerede medarbejdere, der har deres daglige gang på lufthavnen,” siger vicedirektør i Trafikstyrelsen, Anne Heckscher Niebuhr.

Christina Dideriksen starter i lufthavnen den 1. januar 2014.

Foto: Linkedin