(Foto: Warner bros)

Norwegian åbner rute til ‘Sex and the City’ destination

Lavprisflyselskabet Norwegian lancerer en ny vinterrute fra København til Marrakech i Marokko. Det vestafrikanske land er blevet verdenskendt i forbindelse med optagelserne til den nye biograffilm Sex and the City 2.

Nu kan danske fans af Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha følge i de populære filmkarakterers fodspor til Marokko, hvor en stor del af optagelserne afbiograffilmen ”Sex and the city 2” fandt sted. I filmen har Marokko dog rollen som Abu Dhabi, der til gengæld liggeri De Forenede Arabiske Emirater.

Marrakech er Marokkos næststørste by og har cirka en million indbyggere . Byen erkendt for de mange markeder og festivaler i byen. Marrakech er meget varm om sommeren. Vinter og efterår er derimod gode årstider at besøge byen på, og kan man lide at stå på ski, er der ikke langt til det populære skisportssted Oukaimeden.

Det er relativt ukompliceret at finde et godt sted at bo i Marrakech. Der er hoteller i alle prisklasser i byen, og især i den gamle bydel er der gode hoteller til en rimelig pris.

Norwegian bliver det første ruteselskab imellem København og Marrakech. Første afgang er den 3. november 2010, og der vil være to ugentlige afgange. Prisen for en enkeltbillet starter fra 499 kr.

Tidtabellen er følgende:

Onsdag
CPH – RAK Afgang: 14:15 Ankomst: 17:35
RAK – CPH Afgang: 18:20 Ankomst: 23:40

Lørdag
CPH – RAK Afgang: 06:00 Ankomst: 09:20
RAK – CPH Afgang: 10:05 Ankomst: 15:25

Ruten vil blive opereret med et Boeing 737-300 fly med plads til i alt 149 passagerer.