Norwegian Boeing 737-800 i Københavns Lufthavn (Foto: Morten Lund Tiirikainen)

Norwegian skruer op på sommerruter

Timet med danskernes øgede fokus på sommerrejserne skruer Norwegian op for frekvenserne på seks CPH-ruter.

Mange danskere er netop kommet hjem fra ski- eller solferie i skolernes vinterferie. Og mens dagligdagens trommerum igen melder sig, så sidder mange uden tvivl som overspringshandlinger og søger på flyafgange og rejser, der kan bringe dem tilbage til sydens sol. Det ved man hos Norwegian, der tirsdag har annonceret, at de i sommerprogrammet indsætter flere flyvninger på en række populære soldestinationer.

Præcis som selskabet gjorde sidste år, da danskerne for alvor begyndte at rette blikket mod hvor sommerrejserne skal gå hen.

Flere rejsemuligheder
I år er det de spanske destinationer Malaga, Alicante og Mallorca, samt kroatiske Split, franske Nice og italienske Sardinien, der får flere afgange. Det giver dermed endnu flere rejsemuligheder for solhungrende danskere, påpeger Norwegian i en pressemeddelelse.

”Vi er glade for at fortsætte med at udvide antallet af afgange fra Københavns Lufthavn til nogle af de destinationer, som danskerne allerhelst vil besøge i sommerferien. Vi glæder os til at byde sommerferierejsende velkommen ombord,” siger kommerciel direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Højsæsonen nærmer sig
Fra sommertrafikprogrammets start i slutningen af marts kan danskerne således flyve med Norwegian fra Københavns Lufthavn til de populære rejsemål på følgende dage:

Split og Sardinien på tirsdage og lørdage

Malaga på tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage

Alicante på mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage

Mallorca på mandage, onsdage og fredage

Nice på onsdage, fredage, lørdage og søndage

På flere af destinationerne øges antallet af flyvninger i takt med at sommerhøjsæsonen nærmer sig, så selskabet på eksempelvis ruten til Mallorca kommer op på 2-3 daglige afgange.

 

 

Relaterede artikler:

Norwegian vil også flyve til Pristina

Norwegian øger på 10 destinationer fra CPH

Norwegian på vej mod 60 ruter fra CPH

Norwegian skruer igen op for CPH-rute