Drive Now tilbyder parkering i Københavns Lufthavn.

Nye parkeringsmuligheder i Københavns Lufthavn

Bybilskonceptet DriveNow tilbyder nu kunderne parkeringsmuligheder i stueplan i parkeringshuset P7 for et gebyr på 59 kroner.

Det relativt nye bybilskoncept DriveNow, der blev etableret i København sidste efterår, tilbyder nu kunderne at køre bil og kufferter næsten helt til døren, når destinationen hedder Københavns Lufthavn. Det gælder naturligvis også den anden vej, således at ankommende passagerer i lufthavnen i Kastrup kan hoppe direkte ind in DriveNow-bil, og derfor fortsætte rejsen.

De nye parkeringsmuligheder befinder sig på stueplan i parkeringshuset P7. Det giver kunderne under fem minutters gang til Terminal 3 og dermed lynhurtig adgang til lufthavnen uden at skulle bekymre sig om parkering eller tung baggage.

”Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder parkering i Københavns Lufthavn. Vi har haft stor efterspørgsel blandt kunderne på, at de kunne afslutte deres tur i lufthavnen, og det er en løsning, vi har arbejdet længe på at gøre mulig. Derfor er det også en kæmpe fornøjelse, at det nu bliver en realitet for vores kunder, at de kan komme både nemt, hurtigt og komfortabelt til og fra lufthavnen med DriveNow,” siger Kenneth Futtrup, der er ansvarlig for DriveNow Danmark.

Gebyr for leje af p-plads
DriveNow har en række faste og markerede parkeringspladser i parkeringshuset P7, hvor man som kunde altid kan finde sin bil, når man skal fra lufthavnen. Kører man til lufthavnen, vil der altid være mulighed for at komme af med bilen i parkeringshuset.

”Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores kunder at benytte sig af de nye muligheder, de får med parkering i lufthavnen. Derfor har vi fundet en løsning, hvor det altid er muligt at komme af med bilen, så man ikke skal tænke på, om der er en ledig parkeringsplads, når man kører til lufthavnen med DriveNow,” fortæller Kenneth Futtrup.

Med parkering i lufthavnen kommer der også til at følge et gebyr, som bliver lagt til på turen, uanset om man afslutter eller påbegynder den i lufthavnen. Gebyret lyder på 59 kroner, og det går ifølge DriveNow alene til leje af parkeringspladserne i Københavns Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Flere p-pladser på vej i CPH

CPH vil have styr på taxaerne

Flere kan parkere med BroBizz i lufthavn

Lufthavnsparkering for enhver smag

Stor prisforskel på lufthavnsparkering