AVIS har fået nyt udlejningskontor i Københavns Lufthavn. (Foto: AVIS)

Nyt biludlejningcenter i Københavns Lufthavn

AVIS har har i lighed med de øvrige biludlejningsselskaber flyttet sine skranker fra Terminal 3 i Københavns Lufthavn til parkeringshuset P1.

Det verdensomspændende biludlejningsselskab AVIS har netop flyttet sine kontorer i Københavns Lufthavn fra Terminal 3 til parkeringhuset P1 overfor den tidligere indenrigsterminal. Dermed har selskabet samlet sine aktiviteter i lufthavnens nye biludlejningscenter.

Tidligere var det sådan, at rejsende i Københavns Lufthavn, der ønskede at leje en bil med AVIS først skulle underskrive papirerne i Terminal 3, for derefter at gå hen til det område, hvor bilen var parkeret. Fremover vil alt dette altså foregå samme sted, og selvom det kræver en tur med lufthavnens gratis shuttle-bus at komme hen til P1 lover AVIS, at brugerne fremover vil spare tid når de skal leje bil i lufthavnen.

”AVIS har fået den absolut bedste placering i Københavns Lufthavns nye biludlejningscenter i P1, og vi er netop flyttet ind i vores flotte, nyindrettede lokaler på Lufthavnsboulevarden 2 i Kastrup. Med den nye placering i P1 bliver det fremover både lettere, hurtigere og smartere for vores kunder at afhente og aflevere deres lejebil. For alle vores aktiviteter i lufthavnen er nu samlet ét sted og under samme tag,”siger Lars Dissing, der er kommerciel direktør for AVIS i Danmark, Norge og Sverige.

Når flypassagererne ankommer til Københavns Lufthavn og ønsker at leje bil, er det muligt hvert 10. minut at stige på en af de mange terminalbusser, der kører fra Terminal 2 og 3 direkte til biludlejningscentret i P1. Hos biludljeningsselskaberne ved man, at det er en udfordring for flere passagerer, hvorfor der bliver gjort mere ud af, at få kunderne hurtigt og effektivt på hjul.

”I P1 venter vores stab af servicemedarbejdere med de nødvendige dokumenter og guider derefter kunden direkte hen til den ventende bil, som står parkeret under samme tag. Og derfra kan kunden køre til et møde i for eksempel Ballerup eller Slagelse med et minimalt tidsforbrug. For selv om vores nye kontor nu er placeret i den anden ende af lufthavnen, er det faktiske tidsforbrug på at få udleveret sin AVIS-bil reelt blevet kortere. Og det betyder meget for vores kunder, som fokuserer på effektivitet og tidsbesparelser,” forklarer Lars Dissing.

Shuttle-tilbud
For at fastholde kunderne efter flytningen til de nye lokaler har AVIS valgt lancere et åbningstilbud på en shuttle-ordning til og fra lufthavnen. Her er det muligt at leje en række forskellige biler i enten 24 eller 48 timer med enten 200 eller 400 kilometers brændstof. Prisen for leje i 24 timer spænder mellem 475 kroner for en Toyota Aygo til 690 kroner for en Audi A3. Prisen inkluderer  moms, forsikring, benzin/diesel og lufthavnsafgift og er ifølge AVIS billigere end at tage en taxa frem og tilbage fra nærtliggende byer som Ballerup, Lyngby, Hillerød eller Hørsholm.

Derfor forventer AVIS også, at kunderne tager godt imod udlejningsselskabets nye tiltag.

”Med samlingen af alle vores aktiviteter i Københavns Lufthavn i P1 er vi overbeviste om, at vores kunder vil finde det praktisk og effektivt, at de bogstavelig talt kan springe fra lufthavnens shuttle-bus direkte over i en AVIS Superflyer ’shuttle-bil’. Herefter kan den rejsende frit benytte den lejede bil til fleksibel shuttle-kørsel mellem et utal af adresser i løbet af et døgn, inden den lejede bil igen bliver afleveret på parkeringspladsen ved P1, hvor lufthavnens shuttle-bus kører den rejsende direkte tilbage til check-in i den ønskede terminal,” siger Lars Dissing.

 

Relaterede artikler:

Biludlejningsselskaberne kæmper for at hæve firmapriserne

Historisk møde blandt biludlejningsselskaberne

Biludlejningsselskaber ventede forgæves

Hertz Biludlejning udvider selvbetjenings-segmentet