Primera Air Boeing 737. (Foto: Morten Lund Tiirikainen)

Primera Air udvider rute-tilbud

Primera Air føjer ni destinationer til sin palette af destinationer, hvortil selskabet sælger overskydende pladser på charterfly samt driver traditionel ruteflyvning.

Charterflyselskabet Primera Air udvider sit tilbud af ruteflyvninger til Sydeuropa i den kommende sommersæson med fem nye ruter fra Københavns Lufthavn, to fra Billund Lufthavn og to fra Aalborg Lufthavn.

Fra midten af maj flyver Primera Air en gang om ugen til Barcelona, Faro og Zakinthos samt en gang om ugen til Jersey og en gang om ugen til Mahon via Billund. En sjette ny rute til Malaga blev indviet 30. marts og flyves to gange om ugen.

Billund-ruterne bliver til Mahon en gang om ugen fra den 24. maj og til Jersey en gang om ugen via København fra den 28. maj. Aalborg-ruterne bliver til Palma Mallorca en gang om ugen fra den 14. maj og til Rome en gang om ugen fra den 25. august.

Reelt er der tale om en mix af ruteflyvninger og charterflyvninger, hvor Primera Air flyver for en eller flere charterarrangører og så selv sælger de overskydende sæder uden at de er bundet op på en traditionel charterrejse med hotel og så videre.

Fire nye Billund-ruter

De nye ruter supplerer en håndfuld ruter fra Københavns Lufthavn, som selskabet har udbudt til salg gennem flere år nu, samt fire nye tidligere annoncerede ruter fra Billund til Venedig, Nice, Barcelona og Paris samt en ny tidligere annonceret rute fra Aalborg til Malaga.

Desuden øges antallet af frekvenser på et antal eksisterende ruter ud af Billund.

Ruterne flyves med et mix af Boeing 737-700 og 737-800 fly.

Relaterede artikler:

Primera udvider Paris-base

Ny rute fra Aalborg til Málaga

Fem nye sommerruter fra Billund Lufthavn

Primera udbyder flybilletter på flere charterflyvninger