Qatar Airways’ koncernchef Akbar Al-Baker flankeret af Qatars ambassadør i Tyskland Abdulrahman Al Thani og Berlins borgmester Michael Müller.

Qatar Airways præsenterer ny økonomiklasse

Economy Class-passagerer hos Qatar Airways kan se frem til nyt produkt med forbedrede sæder, mere benplads og større måltider.

Qatar Airways er klar med en nyt og forbedret økonomiklasseprodukt. Det har selskabet afsløret i forbindelse med den store internationale rejsemesse ITB Berlin 2019, som åbnede onsdag.

Den nye Economy Class-oplevelse hos Qatar Airways byder på sæder med 19 graders hældning, ekstra benplads, 13,3 tommer 4K-skærme og USB-C-port til hurtig opladning af smartphones og andre mobile enheder.

Maden på økonomiklasse er også blevet opgraderet med blandt andet større portioner. Fremover vil Qatar Airways in-flight dining-produkt ”Quisine” således tilbyde flere valgmuligheder samt 25 procent større hovedretter, 20 procent større forretter og 50 procent større desserter.

Hurtigere internetforbindelse
Passagerer på økonomiklasse vil fremover også kunne få bedre internetforbindelse om bord på flyene med hastigheder, der er op til 10 gange hurtigere end hidtil, ligesom der er flere end 4.000 forskellige film, serier, spil mv. at vælge imellem selskabets Oryx One-underholdningssystem.

Qatar Airways er endvidere kommet med på den grønne bølge inden for catering. Fremover vil der nemlig blive brugt flere genanvendelige og bionedbrydelige produkter og mindre engangsplast i forbindelse med servering af måltider om bord på selskabets fly.

Syv nye ruter i 2019
I forbindelse med en pressekonference på ITB præsenterede Qatar Airways’ koncernchef Akbar Al-Baker også syv nye destinationer, som flyselskabet vil lancere ruter til i 2019. Der drejer sig om ruter fra selskabets hub i Doha til Lissabon, Malta, Rabat, Izmir, Langkawi, Davao og Mogadishu.

Qatar Airways har de seneste år ekspanderet kraftigt på ruten fra Doha til København, som selskabet har betjent siden 2010.

I september sidste år tilføjede Qatar Airways yderligere fire forbindelser om ugen på ruten til CPH, som dermed kom op på tre forbindelser fire af ugens dage og i alt 18 ugentlige forbindelser fra Københavns Lufthavn til Doha Hamad International Airport.

Samtidig har selskabet i vinterprogrammet opgraderet fra Boeing 787-8 til de større Boeing 777-300ER-fly på alle afgange fra København.

Qatar Airways ekspanderede i december sidste år yderligere i Skandinavien med en ny rute mellem Gøteborg Landvetter og Doha Hamad International Airport.

 

Relaterede artikler:

Qatar Airways stormer frem i Københavns Lufthavn

Qatar-topchef ser nordiske rejsende som trendsættere

Uovertruffen Business Class-rejse med Qatar