QSuite med dobbeltseng på Business Class hos Qatar Airways. (Foto: Qatar Airways)

Qatar Airways tilbyder dobbeltseng i luften

Det kommende QSuite-produkt fra Qatar Airways vil give Business Class-passagerer adgang til suiter med en dobbeltseng.

Drømmen om at komme flyvende frem til destinationen på Business Class liggende i en behagelig dobbeltseng sammen med sin rejsepartner, er nu inden for rækkevidde. Qatar Airways bliver det første flyselskab i verden, der kan indfri denne drøm.

Tidligere på ugen præsenterede Doha-selskabet under et stort presseopbud på rejseudstillingen ITB i Berlin selskabets nye QSuite, der kommer til at sætte nye standarder i rejsekomfort på Business Class. På udstillingen blev den nye kabineindretning præsenteret i et kabineudsnit i fuld størrelse af en stolt koncernchef, Akbar Al Baker.

Produktet QSuite omfatter branchens første dobbeltseng i Business Class-sektionen med private skuffer og paneler, hvor man kan placere sine ejendele, således at passagerer med to sæder ved siden af hinanden kan lave deres eget lille private rum og slå “do not disturb-skiltet” til. Er man fire personer, der rejser sammen,  hvad enten det er kolleger i virksomheden eller familie og venner, så er det muligt at omdanne fire midtersæder til en lille lukket suite, hvor man kan arbejde, spise eller hygge sig sammen undervejs på rejsen.

QSuite hos Qatar Airways giver mulighed for at sidde fire personer sammen i en separat kabine. (Foto: Qatar Airways)

“I dag er jeg stolt over at afsløre fremtidens rejser for Premium-segmentet med vores nye QSuite Business Class. Vores unikke og patenterede design er en verdensnyhed på mange måder og udfordrer branchens normer ved at tilbyde passagererne mere privatliv, flere valgmuligheder og mere personalisering. Med disse nyskabelser har Qatar Airways revolutioneret den måde, vi betjener vores Business Class-rejsende, så vores passagerer kan nyde en førsteklasses oplevelse på Business Class. Dette er i sandhed Business Class som aldrig set før, og den er helt i tråd med vores produkt- og service-filosofi for Premium-rejser,” sagde koncernchef Akbar Al Baker ved præsentationen.

Større og mere varieret menukort
Der er kælet for detaljerne i det nye Business Class-produkt fra Qatar Airways. Hvert sæde er betrukket med håndsyet italiensk læder, og i forhold til catering vil der blive indført et helt nyt menukoncept med flere valgmuligheder end tidligere. Samtidig er IFE-systemet blevet opgraderet med et nyt bruger-interface, der giver et hurtigt overblik over de omkring 3.000 underholdningstilbud, der findes i Oryx One-systemet.

I 2016 fik Qatar Airways hæderen som World´s Best Business Class i den årlige Skytrax-undersøgelse, og det skyldes blandt andet også “spis når du vil” konceptet som fremover bliver suppleret med et udvalg af snacks og småretter, der vil være tilgængelig undervejs på flyvningen. Endelig vil det være muligt at få serveret en ekspres-morgenmad, hvis man ønsker at sove så længe som muligt frem til klargøringen til landingen.

“Hos Qatar Airways, kan man vælge, hvornår man vil spise, og menukortet er varieret med noget for alle. Man kan vælge, hvornår man vil hvile, og hvornår man vil have underholdning. Vi tilbyder flere valgmuligheder end noget andet luftfartsselskab. Det giver mening for os at lade de rejsende få adgang til en kabine-i-kabinen ved at kunne lave dobbelt QSuiter samt kvadratiske suiter,” forklarer en stolt Qatar-topchef.

Det nye QSuite-koncept vil blive installeret på det første fly fra juni 2017, og herefter vil foreløbigt et fly om måneden blive opgraderet.

 

Relaterede artikler:

Qatar Airways vil købe sig ind i endnu to flyselskaber

Qatar Airways straffer Airbus

Qatar Airways i samarbejde med lavprisflyselskab

Qatar Airways køber 10 procent af Oneworld-selskab

Qatar Airways tager endnu en bid af IAG