Qatar Airways A380 (Foto: Airbus)

Qatar Airways udvider på Bangkok-rute

Fra vinterprogrammet tilføjer Qatar Airways en ekstra afgang til Bangkok og kommer dermed op på syv daglige forbindelser fra Doha.

Den thailandske hovedstad Bangkok er en af de vigtigste destinationer for Qatar Airways i Asien, og selskabet har gennem de seneste år flere gange udvidet med flere frekvenser på ruten fra Doha til Bangkok.

Nu skruer Qatar Airways igen op for Bangkok-ruten, som også er en populær destination blandt selskabets rejsende fra Københavns Lufthavn.

Qatar Airways tilføjer fra 28. oktober endnu en daglig afgang fra Doha til Bangkok og kommer dermed op på syv daglige forbindelser til den thailandske hovedstad – eller 49 afgange om ugen.

Samtidig øger selskabet yderligere kapaciteten på ruten ved at indsætte en Airbus A380 ind på en af de syv daglige afgange.

Fire forskellige flytyper på ruten
Fra vintersæsonen vil Qatar Airways således have fire daglige afgange fra Doha til Bangkok med Boeing 777-fly, en afgang med Boeing 787, en med Airbus A340 samt en med Airbus A380.

Så sent som i marts i år udvidede selskabet fra fem til seks daglige afgange på ruten, og Qatar Airways satser i det hele taget meget på Thailand.

Foruden ruten til Bangkok flyver selskabet også fra Doha direkte til Phuket, Chiang Mai og Krabi samt til Pattaya, der blev tilføjet i januar i år som den femte destination i Thailand. Qatar Airways har fire ugentlige forbindelser mellem New Doha International Airport og U-Tapao Rayong Pattaya International Airport.

78 ugentlige afgange til Thailand
Samlet set har selskabet 71 ugentlige afgange til Thailand, og vil med den ekstra afgang til Bangkok til vinter komme op på 78 ugentlige afgange, såfremt der ikke bliver ændret på antallet af frekvenser på de øvrige ruter til Thailand.

Qatar Airways har fra 3. september udvidet antallet af forbindelser på ruten fra København til Doha med yderligere fire afgange om ugen, så der i dag i alt er 18 afgange om ugen. Mandag, onsdag, fredag og søndag er der tre afgange fra København til Doha, mens der tirsdag, torsdag og lørdag er to afgange.

Den ugentlige kapacitet fra København er i øjeblikket på 4.572 sæder i hver retning, men udvides fra slutningen af oktober til 6.444 sæder om ugen i hver retning, når Qatar Airways indsætter Boeing 777-300ER på ruten i stedet for Boeing 787-8.

Relaterede artikler:

Qatar Airways udvider på København

Qatar Airways starter ny rute til Gøteborg

Qatar Airways øger med 40 procent til CPH