Radisson Blu Hotel Mersin åbner i Tyrkiet

Inden årets udgang åbner Radisson Blu Hotel Mersin i Tyrkiet med 190 nyrenoverede værelser og 56 suiter. Det nye hotel understreger Rezidors store satsning i Tyrkiet, hvor kæden vil åbne yderligere et antal hoteller i 2012 og 2013.

Rezidor Hotel Group har store planer for Tyrkiet. Først etablerede hotelkæden sig i hovedstaden Ankara og det økonomiske centrum Istanbul. Dernæst ekspanderede hotelkoncernen til blandet andetAntalya, og nu bliver det byen Mersin.

Her åbner Radisson Blu Hotel Mersin inden årets udgang.

“Tyrkiet er et vigtigt vækstmarked for os. Landet har en stærk økonomi og ambitiøse udviklingsplaner. Vi ser frem til yderligere at styrke vores portefølje af hoteller i denne vækstregion,“ siger Kurt Ritter, der er koncernchef og CEO for Rezidor.

Det nye Radisson Blu Hotel Mersin er placeret i toppen af det 52 etager høje Mersin Tower, der er Tyrkiets næsthøjeste bygning med en enestående udsigt over byen og til Middelhavet.

Hotellet er blevet gennemgribende renoveret over de seneste 12 måneder, og fremstår i dag med et unikt og sofistikeret design af Eren Talu, der er en af Tyrkiet mest kendte indretningsarkitekter.

Hotellet omfatter190 værelser samt 56 suiter, hvoraf tre af disse er presidential suites på hver 100 kvadratmeter.

Hotellet tilbyder endvidere to restauranter, mødelokaler og spa. Byen Mersin er placeret på den sydlige kyst af Tyrkiet, og fungerer som et dynamisk bindeled og frihandelszone mellem Europa og Mellemøsten.

Flere Rezidor-hoteller på vej i Tyrkiet

Udover det kommende Radisson Blu Hotel Mersin forventer Rezidor at åbne yderligere et antal hoteller i Tyrkiet over de kommende år. I tredje kvartal 2012 slår Radisson Blu således dørene op til Radisson Blu Hotel Istanbul, Şişli med 305 værelser ogi starten af2013 følger Radisson Blu Golden Horn Hotel med133 værelser.

Siden november 2006 har Rezidor Hotel Group været noteret på den svenske fondsbørs. Koncernen har flere end 400 hoteller i 60 lande og råder sammenlagt over 90.000 værelser.

Koncernens hoteller er inddelt i fem forskellige varemærker, der markedsføres selvstændigt under navnene Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Regent, Country Inn samt Hotel Missoni.