Boeing 737-800 fra Ryanair. (Foto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo)

Ryanair med ny rute fra Aarhus

Fra slutningen af oktober er det muligt at flyve med lavprisselskabet til Malaga to gange om ugen fra Aarhus Airport.

Ryanair har sat en rute mellem Malaga i Sydspanien og Aarhus Airport på vinterprogrammet. Fra 31. oktober flyver selskabet to gange om ugen, onsdag og søndag, mellem de to lufthavne.

Flyvningen varer tre timer og 40 minutter. Onsdag er der afgang fra Malaga kl. 14.10 og returflyvning fra Aarhus kl. 18.15. Søndag er der afgang fra Malaga kl. 16.30, og returflyvning fra Aarhus kl. 20.35.

”Vi kan næsten ikke få armene ned i lufthavnen. Malaga er en rigtig interessant destination, som vi glæder os til at få tilbage på rutekortet,” siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Et særligt bånd
”Der er et særligt bånd mellem Malaga og Aarhus, og mange østjyder har ferieboliger i det sydspanske. Samtidig slår Ryanair med endnu en ny rute fra Aarhus fast med syvtommersøm, at selskabet til fulde har fået øjnene op for, at Aarhus sidder på Jyllands største optageområde med et kæmpe rejsepotentiale,” fortsætter Nicolai Krøyer.

Ryanair fylder efterhånden en del i Aarhus Airport. 2. juli åbnede selskabet to nye direkte ruter fra Aarhus til henholdsvis Korfu i Grækenland og Zadar i Kroatien, og den 2. november starter lavprisselskabet en rute til Riga i Letland med tre ugentlige afgange.

London-rute i gang fredag
Derudover har Ryanair en rute mellem Aarhus Airport og London-Stansted, der bliver genoptaget på fredag og en rute til Gdansk i Polen, der går på vingerne i begyndelsen af september.

Vil man en tur til Malaga denne sommer er der fra lufthavnene i Billund og Aalborg direkte forbindelser til Malaga. Fra Aalborg flyver Great Dane Airlines og Norwegian, mens Ryanair og Vueling flyver fra Billund.

 

Relaterede artikler:

Lufthansa rykker tættere på Aarhus

Aarhus Airport lander ny Riga-rute

Aarhus Airport får atter Zadar på rutekortet