SAS introducerer nye Bagage-tag maskiner

SAS øger graden af selvbetjening, når selskabet den 28. maj opstiller nye Bagage-Tag maskiner i fem skandinaviske lufthavne.

Fartskabende fordele har altid været en af de vigtigste elementer for SAS i forhold til de forretningsrejsende, der er selskabets kernekunder.

Fra den 28. maj udvides de fartskabende fordele ved opstilling af nye Bagage-Tag maskiner i fem skandinaviske lufthavne, herunder Københavns Lufthavn.

SAS Bagage Tag

Bagage-Tag maskinerne kan anvendes af de passagerer, der rejser med bagage, og som allerede har foretaget check-in før ankomst til lufthavnen. Ved hjælp af det hjemme-printede boardingpas, eller et boardingpas på mobiltelefonen, skannes informationerne i maskinen. Herefter skal den rejsende vælge, hvor mange stykker bagage, der skal checkes ind. Processen afsluttes med at sætte bagageetiketten på bagagen og placere bagagen i det særlige “Bagage Drop“.

Den nye Bagage Tag Machine vil være tilgængelig i Københavns Lufthavn (terminal 3), Stockholm-Arlanda (terminal 4 og 5), Oslo Gardermoen, Luleå Airport og Ronneby Airport.