Singapore Airlines i CPH med Airbus A350-900. (Foto: Københavns Lufthavn | PR)

Singapore Airlines åbner rute fra CPH til Rom

Fra midten af juli bliver det muligt at flyve direkte med Singapore Airlines fra København til Rom i en treklasses Airbus A350-900. Produktet tilbydes med tre tilgængelige serviceklasser.

Rejsende fra København til Rom har hidtil kunnet vælge mellem Norwegian, Ryanair og SAS.

Men fra den 16. juli bliver der endnu en mulighed, når Singapore Airlines tre gange om ugen vil flyve fra CPH til Fiumicino-lufthavnen i Rom. Det sker si forbindelse med selskabets tre ugentlige flyvninger fra Singapore til København, hvor de forlænges til den italienske hovedstadslufthavn.

Der flyves på tirsdage, fredage og søndage fra København, og returflyvningen finder sted på mandage, onsdage og lørdage. Når flyet ankommer kl. 06.55 om morgenen i CPH efter turen fra Singapore, vil det fortsætte til Rom kl. 08.15,  hvorefter det vil være fremme kl. 10.35. Returflyvningen til Singapore via København sker den følgende dag kl. 08.35 og med ankomst i CPH kl. 11.00. Flyet forsætter kl. 12.20 til Singapore.

Mulighed for at rejse på Business Class
Singapore Airlines flyver med en 253-sæders Airbus A350-900, der er indrettet i en treklasses konfiguration med 42 sæder i Business Class, 24 i Premium Economy samt 187 sæder i den bageste Economy-sektion.

Priserne for en returbillet inklusive bagage starter ved omkring 1.400 kroner i Economy, mens Premium Economy koster fra omkring 2.050 kroner. Vil man rejse i Business Class skal der betales cirka 3.850 kroner for at komme frem og tilbage til Rom.

“Det glæder os at kunne tilbyde skandinaviske kunder en rute til Rom. Alle vore priser inkluderer bagage, forfriskninger og gratis underholdning,” sier Erwin Widjaja, der er chef for Singapore Airlines i Norden.

Singapore Airlines meddeler, at medlemmer af KrisFlyer-loyalitetsprogrammet kan optjene og indløse point på denne rute. Det samme gælder for alle medlemmer af Star Alliance.

Fløjet til CPH i 44 år
Singapore Airlines har i mange år været et kendt selskab i Københavns Lufthavn, og i 2017 kunne man fejre 40 års jubilæum på den populære Asien-rute.

Singapore Airlines startede oprindeligt CPH-ruten med en Boeing 707, og herefter blev der blandt andet benyttet DC10, Boeing 747 og senere Boeing 777.

 

Relaterede artikler:

Singapore Airlines øger sommerprogrammet i CPH

Singapore Airlines fjerner flere CPH-afgange

CPH og Singapore Airlines fejrer 40-års jubilæum