Star Tour åbner op for Kenya

Det østafrikanske land Kenya bliver i vintersæsonen 2011/2012 en charterdestination for danske rejsende, når Star Tour fra december begynder at sende chartergæster til landets næststørste by Mombasa, der ligger ud til kysten.

Typisk rejser de danske chartergæster i vinterhalvåret til Egypten, Thailand og De Kanariske Øer, men fra næste vintersæson får de muligheden for at rejse til Kenya, som Star Tour netop har tilføjet som destination til selskabets vinterprogram. Der bliver tale om én direkte afgang fra Københavns Lufthavn til Mombasa hver anden uge med en flyvetid på ni timer. Den første afgang finder sted den 21. december og derefter frem til påsken 2012.

”Kenya er et fantastisk land, både for dem, der vil have ren afslapning og dem, der har lyst til at udforske dyrelivet og naturen. Vi tilbyder 3-5 dages safari, hvor man beholder sit hotelværelse, og altså ikke skal pakke alle sine ting ned, mens man er på eventyr,” fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour forventer, at salget kommer til at gå godt. Der bliver fløjet med en Boeing 767, der er indretet med tre klasser til i alt 291 passagerer.

”Vi tror på, at det kommer til at gå godt, og vi mener, at der er et publikum til en destination som Kenya, blandt andet fordi der er gode udflugtsmuligheder, et fornuftigt prisniveau, lækre strande og en atmosfære, som man ikke oplever andre steder.”

Rejsearrangøren bygger bl.a. forventningerne på, at selskabet har haft succes med rejserne til Thailand, og nu tror man på, at de charterrejsende er klar til endnu en long-haul destination.

Gennemsnitstemperaturen i Kenya er i vinterhalvåret omkring de 30 grader, og i Mombasa, der er den næststørste by i landet med 940.000 indbyggere, er der gode muligheder for at bade ved stranden, eftersom byen ligger placeret ved kysten, hvor Star Tour også har sine hoteller.

Priserne starter fra ca. 9.500 kroner for to uger inklusiv fly tur/retur og indkvartering. Med tre dages safaritur koster rejsen omkring 12.000 kroner.