Star Tour i gavehumør

I alt 2.000 danskere fik tirsdag en ekstra julegave. Det var rejsearrangøren Star Tour, der var i gavehumør. Selskabet uddelte i alt 2.000 gavekort til en værdi af 500 kroner fra rejsebutikkerne i København, Århus og Aalborg.

Rejsegavekort til en samlet værdi af 1 million kroner blev tirsdag foræret væk af rejsearrangøren Star Tour. Selskabet kunne fra morgenstunden meddele, at man var kommet i ekstraordinært julehumør, hvorfor man fra kl. 12.00 ville forære 2.000 danskere et gavekort på 500 kroner.

Gavekortet skulle blot afhentes i en af Star Tour-butikkerne i København, Århus og Aalborg fra tirsdag d. 21/12 kl. 12 og indtil den 23/12 kl. 17efter først-til-mølle princippet.

“Mangler man den helt rigtige mandelgave eller en gave til under juletræet, så er det først til mølle princippet, der gælder, når vi forærer 2000 gavekort a 500 kroner væk. Gavekortet er gratis og gælder samtlige rejser med afgang i hele maj – dog er der kun ét gavekort til hver, og vi håber selvfølgelig i den forbindelse at juleånden også er over de mange, der sikkert tropper op i vores butikker for at få et gavekort, sådan at det kan blive en hyggelig oplevelse for alle,“ udtalte salgsdirektør Stig Elling i en pressemeddelelse.

Men som ofte, når noget er gratis, er der også restriktioner forbundet med det. Læser man “det med småt“ står der bl.a, at de særligegratis gavekort gælder på alle afgange og rejsemål i maj 2011 (dog kun på nye bestillinger efter 22/12 2010), og kan indløses indtil den 31. januar 2011.