Verdenspremiere på CWT Market

Den globale erhvervsrejsebureaukæde Carlson Wagonlit Travel har netop lanceret ‘CWT Market’, der er en applikation til iPhone og Android-telefoner indeholdende en samling af omkring 25 nyttige og rejserelaterede Apps til aktive rejsende.

Erhvervsrejsebureaukæden Carlson Wagonlit Travel (CWT) præsenterede onsdag iPhone applikationen CWT Market i en såkaldt “worldwide launch“.

Det er store ord at bruge om en applikation til iPhone og Android-telefoner, hvor CWT har samlet og udvalgt omkring 25 frit tilgængelige Apps fra andre udbydere.

Det er velsagtens, hvad man kaldte en linksamling i den spæde internet-opstart i slutningen af 1990´erne.

Men nu er den her, CWT Market, således at kunder hos CWT – og andre interesserede – kan downloade App´en fremfor at skulle gennemsøge i hundredevis af applikationer af svingende kvalitet.

Carlson Wagonlit Travel har påtaget sig opgaven at kvalitetsvurdere og udvælge de omtalte Apps, lige fra applikationer til lokal taxi-booking, over restaurant-reservationer til en WiFi-lokaliseringstjeneste.

Den nye globale version af CWT Market har været testet på det franske marked siden marts måned.

“At kunne tilbyde innovative løsninger til at håndtere forretningsrejser er et nøgleområde for CWT,“ siger koncernchef Douglas Anderson fra CWT i en pressemeddelelse.“CWT er nu godt positioneret til at forbedre de rejsendes oplevelser med CWT Market, som er det første skridt iat kunne tilbyde en bred vifte af applikationer og mobile tjenester, som CWT vilkunne tilbyde i de kommende måneder.“

Mobile tjenester fra de store erhversrejsebureauer er stadig i sin spæde vorden. BCD Travel tilbyder eksempelvis iPhone Apps i lokale udgaver i henholdsvis Mexico og Tyskland.

VIA Travel har en iPhone App, der kan anvendes i hele Skandinavien, men som har en række begrænsninger, idet der kræves kunde log-in.

Hverken American Express Business Travel, HRG Nordic eller Vejle Rejser tilbyder iPhone-applikationer til bureauernes kunder i Skandinavien.