Vinterkampagnepriser og webudsalg

I den kommende uges tid er der god mulighed for at sikre sig en billet flybillet hos Cimber Sterling og Transavia.

Når der tages hul på luftfartsselskabernes vinterfartplan er det ofte samtidig startskuddet til kampagner og lave priser. Efterspørgslen fra fritidsrejsende falder markant i vinterhalvåret fra november frem til marts måned.

Det betyder, at Cimber Sterling har sat en række destinationer på tilbud med en salgsperiode, der løber frem til 22. november. Her er det muligt at købe en enkeltbillet til 295 kr. inklusive skatter og afgifter. Tilbudet er gældende på ruterne fra København til bl.a. Barcelona, Nice, Málaga, Rom, Prag, Newcastle, Wroclaw og London. Fra Jylland kan de billige flybilletter købes på ruterne fra Aalborg til Oslo og Málaga samt fra Billund til Rom, London, Paris eller Málaga. Rejserne skal afvikles indenfor en rejseperiode, der går helt frem til den 31. marts.

Transavia

Transavia holder webudsalgfrem til17. november

Også det hollandske lavprisflyselskab Transavia er fremme med lavsæsontilbud. Selskabet kalder det “webudsalg“ og har begrænset salgsperioden frem til 17. november kl. 09.59. Samtidig skal rejserne være afsluttet senest den 31. januar.

Men så er det til gengæld også muligt at erhverve sig en enkeltbillet fra København til Nice, Barcelona, Salzburg, Rom og Innsbruck for 400 kr. Går rejsen til Málaga skal der betales 500 kr., mens Gran Canaria og Tenerife koster 800 kr. pr. enkeltrejse. På selskabets eneste rute fra Billund Lufthavn, der har Geneve som destination, er prisen 400 kr. for en enkeltrejse.

Også Transavias flypriser er inklusive alle skatter og afgifter. Herudover gør selskabet opmærksom på, at der kan medbringes 20 kg bagage uden ekstra tillæg – i modsætning til lavprisflyselskaber som eksempelvis Norwegian og Ryanair, hvor der skal betales bagagetillæg.