En Airbus A320-200 fra Air France. Foto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo

22 nye Air France-ruter

Air France tilbyder til sommer 80 sæsonruter til feriedestinationer i Frankrig, Europa og Nordafrika – heriblandt 22 nye ruter.

Markedet for ferieflyrejser har ligget i dvale i mange måneder på grund af coronapandemien. Med udrulningen af vacciner er der imidlertid håb om, at det til sommer igen vil være muligt at pakke kufferten og sætte sig i et fly med kurs mod sol, strand og 30 grader.

I Frankrig forbereder det nationale flyselskab Air France sig til den kommende rejsesæson ved at lancere et sommerprogram med 80 sæsonruter – heriblandt 22 nye ruter til feriedestinationer i Frankrig, Europa og Nordafrika

Sæsonruterne udgår fra lufthavnene Paris-Charles de Gaulle og Paris-Orly samt en række lufthavne i de franske regioner.

Syv nye ruter fra Paris-Charles de Gaulle
De nye ruter i Air Frances program omfatter 14 ruter til destinationer i Europa og Nordafrika. Fra Paris-Charles de Gaulle lancerer Air France fra 5. juli nye sæsonruter til Tanger og Agadir i Marokko, Monastir i Tunesien, Valletta på Malta, Las Palmas på De Kanariske Øer samt Korfu og Rhodos i Grækenland.

Fra Paris-Orly tilføjes der fra 31. maj en ny rute til Bari i Italien og fra 28. juni nye ruter til Ibiza og Algier. Marseille-Provence-lufthavnen får fra 26. juni en rute til Catania i Italien og fra 19. juli også en rute til Korfu. Fra Nice-Côte d’Azur kommer der fra 28. juni to nye ruter – en til Tunis og en til London.

De 14 nye ruter er en del af i alt 39 sæsonruter til feriedestinationer i Europa og Nordafrika i Air Frances sommerprogram.

Otte nye indenrigsruter
De øvrige nye Air France-ruter er otte indenrigsruter ud af i alt 41 sæsonruter i selskabets indenrigsprogram den kommende sommer.

Fra Paris-Charles de Gaulle bliver der fra 5. juni nye ruter til Ajaccio, Bastia, Calvi og Figari. Lufthavnen i Perpignan får fra 25. juni nye ruter til Brest, Strasbourg og Nantes, mens der fra Biarritz bliver en ny forbindelse til Caen fra 25. juni 2021.

Ændringer uden gebyr
Air France understreger, at den annoncerede flyveplan kan ændres i forhold til rejserestriktioner. Som en del af sin kommercielle politik tilbyder Air France i øjeblikket, at passagerer kan ændre reservationer frem til 31. december 2021 uden gebyr eller modtage en voucher på billetbeløbet, hvis man ikke ønsker at rejse alligevel.

Hvis Air France selv aflyser en flyafgang, kan kunden vælge at udskyde deres rejse, anmode om en fuld billetrefusion eller modtage en voucher, som også refunderes, hvis den ikke benyttes.

 

Relaterede artikler:

Air France begynder at teste digitalt COVID-19-pas

Gigantisk hjælpepakke til Air France-KLM

Air France og Transavia åbner 17 nye ruter til Algeriet