Den nye lounge i Dubai International Airport. (Foto: Emirates | PR)

Åbner lounge for børn op til 15 år

En ny lufthavnslounge henvender sig særligt til de børn og unge, der rejser alene. Her får de uledsagede rejsende blandt andet mulighed for at spille videospil, mens de venter på flyet.

Sædvanligvis er lufthavnenes lounges i høj grad forbeholdt frekvente rejsende og travle forretningsfolk, der benytter den lille oase i lufthavnen til at få et hurtigt måltid, blive ajourført med dagens nyheder eller få ladet computere og smartphones op.

Emirates har dog for nyligt åbnet en lounge, der henvender sig til et andet segment. Her vil der formentligt være større interesse for det nyeste PlayStation-spil end for de snacks, der dog også bliver serveret.

Når børn og unge fremover skal flyve med Emirates via Dubai International Airport, får de nemlig mulighed for ved rejsens start eller under flyskifte at opholde sig i en nyrenoveret lounge, der henvender sig særligt til de fem til 15-årige, der rejser uden forældre eller andre ledsagere.

Videospil og gratis internet
Den nye lounge er blevet placeret lige ved siden af Emirates’ First Class Lounge, der ligger på Concourse B i Dubai International Airport. Loungen for de uledsagede rejsende har åbent døgnet rundt, og den er blevet forsøgt indrettet på en sådan måde, at de unge ikke kommer til at kede sig.

Ifølge Emirates får de nemlig mulighed for at give sig i kast med flere aktiviteter, mens de venter på deres fly. I loungen er der både adgang til videospil fra PlayStation, mulighed for at drikke eller spise, tv-skærme, gratis WiFi samt badeværelser, der er særligt designet til børn.

Loungen er et tillæg til en anden service, som i forvejen tilbydes til børn og unge, der rejser alene. Det kan nemlig arrangeres sådan, at ansatte fra flyselskabet holder hånd i hanke med de unge rejsende, så de ikke misser et fly eller går til en forkert gate.

Hjælper undervejs på flyvningen
Servicen fungerer sådan, at personalet henter de uledsagede børn, når de ankommer til terminalen og sørger for, at de kommer gennem check-in. Herefter bliver de fulgt gennem sikkerhedskontrollen og videre til den nye lounge, der befinder sig airside.

Her venter børnene, indtil flyet afgår. De børn, som rejser under denne løsning, får desuden lov til at gå ombord på flyet først, ligesom personalet også hjælper dem med at komme på plads og sørger for, at de får lidt at spise undervejs på flyvningen.

Emirates fortæller desuden, at den nye lounge også vil kunne benyttes af unge transitpassagerer, der skal skifte fra et fly til et andet i Dubai International Airport. I fremtiden får de nemlig også mulighed for at opholde sig i loungen, når de befinder sig i lufthavnen.

 

Relaterede artikler:

Den bedste Business Class-lounge i Europa

Premium Economy i yderligere 105 Emirates-fly

Sidste Airbus A380 til Emirates