Airbus A319-100 fra Air France. (Foto: Air France)

Air France åbner ny rute fra København

Air France åbner den 24. juli en sæsonrute mellem København og Bordeaux med fire ugentlige afgange.

Air France har netop annonceret seks nye ruter fra henholdsvis Nice, Toulouse og Bordeaux. Her vil Københavns Lufthavn være en af destinationerne, når Air France den 24. juli åbner en rute fra Bordeaux.

Der er tale om en sæsonrute, der løber frem til den 3. september. Der vil være fire ugentlige afgange med rutenummer AF1772 fra Bordeaux kl. 11.15 med ankomst i København kl. 13.45. Returflyvningen på AF1773 til den franske vinby finder sted kl. 14.40 med ankomst i Bordeaux kl. 17.10. Der flyves på mandage, onsdage, fredag og søndage med en kombination af Airbus A319 og A320-fly.

Air France bliver alene på ruten, da Norwegian ikke længere flyver mellem København og Bordeaux.

Mange regionale ruter er lukket
Air France flyver i dag mellem Paris-CDG og henholdsvis København og Billund. Til København flyves der fem gange dagligt, mens ruten til Vestdanmark har to daglige afgange. I 2012 åbnede Air France en sommerrute mellem Marseille og København, men her er Air France tilsyneladende blev udkonkurreret af Norwegian, da det franske flyselskab ikke beflyver den længere.

Tidligere har Air France også haft flyvninger mellem København og henholdsvis Nice, Lyon og Strasbourg, men i dag skal der flyves via Paris-CDG eller Amstedam, hvis man vil benytte Air France-KLM til og fra disse franske destinationer.

 

Relaterede artikler:

Air France byder på gratis middag i Paris

Air France-KLM: Jysk konsolidering i 2016

Air France vender tilbage på Marseille-rute

Ny København-Marseille rute del af Air France-storoffensiv